Studio Speld

Studio Speld

Boze buurvrouw zoekt via Amigos naar mensen in de buurt om samen te klagen over luidruchtige huisfeestjes

De 59-jarige Janny is helemaal klaar met de huisfeestjes die haar buren organiseren via de app van Amigos. Meerdere avonden per week ligt ze tot diep in de nacht wakker van de herrie. Ze besluit daarom via de app van Amigos op zoek te gaan naar mensen in de buurt die in zijn om samen te klagen over de huisfeestjes.

“Samen sta je sterker en het lucht ook nog eens enorm op om het er met mensen over te hebben die hetzelfde voelen als jij”, zegt Janny. “De app werkt trouwens fantastisch, want de aanmeldingen stromen binnen. Komende zaterdag gaan we met een mannetje of 20 bij mij zitten om samen te klagen op mijn buurjongens. Iedereen neemt wat lekkers mee en er is zelfs live muziek voor tussendoor. Super gezellig, want ik had in eerste instantie gehoopt op vier mensen. Ik kijk er nu al naar uit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pas toch op voor Omikron! Zorg dat je in ieder geval voldoende QR gehoorzaamheidsdiploma’s in huis hebt. Bijvoorbeeld op tafel, naast het aanbod sigaretten.

Reageer
gravatar

Typisch iets voor die hondenvleesetende ongevaccineerden, met dronken Maitreya aan de leiding.

De manier waarop zij HOY-worst; de beste en lekkerste worst van Nederland probeert door het slijk te halen is gewoon walgelijk. STOP HAAR!

Reageer
gravatar

Conclusies trekken ze altijd, even hard als je niets zegt, ze zullen tot in je onderbroek doorzoeken.

Daarom moet je het zo zeggen en eerlijk ook zo zijn dat je erbij hoort:
Conclusies trekken we altijd, even hard als je niets zegt, we zullen tot in je onderbroek doorzoeken.

Reageer
gravatar

M’n eer

Zelfvoldaanheid.
Je kunt met deze mensen 5 jaar dagelijks praten, dan zeggen ze nog ik accepteer het nooit.
Of je bent te soft of te hard, het is nooit goed. Het zijn geen mensen, ze stemmen voor hun eigen uitroeiing. Zoals het insect dat sterft als het steekt en het ervoor over heeft.

gravatar

59-jarige Janny,
Wat een slappe hap. Van gezamenlijk klagen in een huiskamer kijkt niemand meer op. Het mag trouwens van onze premier drie weken lang niet meer, maar daar trekt tegenwoordig helaas zich niemand meer wat van aan. Je ziet maar.

Reageer
gravatar

Janny,
Wat meer indruk maakt, is het afbreken van een binnenstad. Veel steden in Nederland zijn al in de beurt geweest, misschien is er nog een niet beschadigd stadscentrum in België.
Ik adviseer je even het Belgisch toeristencentrum te bellen.

gravatar

Betsie, Breppo, Danielle, de heer Steeds, de waarheidscommissie enz. enz. overleggen al jaren in het geheim over alles wat ik fout gedaan zou kunnen hebben, meestal heeft het wat te maken met het verkeer of zo. Hoe hard ik ook geleerd heb mijn mond te houden, des te harder raken ze geconcenteerd in de waan. Vooral met corona zijn ze nog krankzinniger. En hoe veiliger ze zich voelen hoe angstiger ze worden voor meer.

Reageer
gravatar

Beste Maitreya,

er lijkt iets veranderd te zijn in uw houding. Waar u vroeger stoïcijns en onvermoeibaar uw doorwrochte en zeer geestige bespiegelingen over ons deed neerdalen, lijkt u zich nu iets aan te trekken van uw mede reacteuren.

Toch jammer…

gravatar

Afgelopen voorjaar lachten ze me uit toen ik last had van die gettoblaster, omdat ze zich zo geil voelen tot ze er zelf om drie uur ’s nachts mee te maken kregen.

Ze slagen er in hun SUV nog in de politie naar je te sturen als je geen richting aangeeft op de fiets.

De politiek denkt ook al op geen ander niveau.

gravatar

In de volledige decadentie huist de ziekte.
Ze zijn zo rechtlijnig dat ze in hun hele leven nog nooit hebben afgeslagen.
Laat zo, maar ze zijn te bemoeizuchtig.
Zoiets als de schreeuwlelijk die klaagt als je fluistert (omdat dat betekent dat je iets te verbergen hebt, terwijl het is omdat je al weet dat het nazi’s zijn).