Shutterstock / Studio de Speld

Shutterstock / Studio de Speld

Nieuw handzeeppompje na 33 keer draaien toch het best te openen met kettingzaag

Deze week is de 23-jarige Janna verwikkeld geraakt in een intens gevecht. Na ruim een uur bezig te zijn geweest met het openen van een nieuw handzeeppompje met draaisysteem, is het haar eindelijk gelukt: met behulp van een kettingzaag.

“Ik heb deze zeep al twee weken geleden gekocht, maar wist dat het lastig zou worden om ‘m open te maken. Om niet heel awkward over te komen heb ik gewacht tot al mijn huisgenoten een dag niet thuis zouden zijn”, vertelt Janna. “Vandaag was het eindelijk zover. Maar helaas gebeurde precies waar ik al bang voor was: niks. Ik eerst draaien richting ‘open’: niks. Toen toch maar de andere kant: weer niks. Als laatst nog even 16 keer de andere kant op, maar je raadt het al: weer niks.”

Na een uur besloot Janna over te gaan op drastischere maatregelen: “Onze buurman van beneden heeft een kettingzaag voor zijn houtkacheltje, dus toen ben ik even naar hem toe gelopen. Thuisgekomen was het pompje binnen twee seconden open: een echte aanrader dus.”

Voor mensen die deze lifehack ook willen proberen heeft Janna wel één tip: “Licht van tevoren wel even je huisgenoten in. Toen ik met die kettingzaag in de badkamer stond, kwam net mijn huisgenoot Tim binnen en die schrok zo erg dat hij nu al drie dagen op z’n kamer zit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Taalpolitie opgelet: er staan 2 opmerkelijke woorden in dit stuk. “owkwurt” en “laaifhek”. Er is nog steeds niet gereageerd door jullie. Zijn jullie in winterslaap of zo?

Reageer
gravatar

U kunt kiezen voor een vulvaplastiek, een ondiepe vagina. Uiterlijk ziet dit er hetzelfde uit als een vaginaplastiek. Het verschil is dat we bij een vulvaplastiek een vagina-ingang van een paar centimeter maken. Dat betekent ook dat geslachtsgemeenschap niet mogelijk is.

Reageer