Shutterstock: Pixel-Shot

Efficiënt: geen kerstboom met heel veel kleine lichtjes, maar één grote felle lamp

De kerstperiode is de meest sfeervolle tijd van het jaar. Al die kleine lichtjes hebben natuurlijk iets magisch, maar zijn wel een hoop werk. Voor iedereen die geen tijd heeft voor al dat gepriegel hebben wij een handige oplossing: één grote felle lamp.

Eén grote lamp geeft niet alleen net zoveel licht, maar is ook makkelijker te plaatsen dan een snoer van lampjes. Eigenlijk is het gek dat er nog mensen zijn die überhaupt kleine lichtjes gebruiken.

Veel bouwmarkten verkopen al snoeren met maar één lamp. Zo’n snoer kun je aan het plafond hangen, of bovenop een stevige metalen poot plaatsen. Sommige gespecialiseerde winkels verkopen zelfs paraboolreflectoren die licht bundelen zodat je een extra krachtige lichtstraal op het plafond of de muur van je woonkamer kunt projecteren. Fantastische producten die de kersttijd slimmer én specialer maken. Want we weten allemaal: meer licht = meer sfeer.

Als het aan ons licht worden grote felle lampen dé kersttrend van 2022 😉

Dit artikel staat in ons allernieuwste boek: 2022 – Een Ander Jaar. Bestel vandaag nog het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2022. Inclusief vele nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord van iemand die beweert dat hij onze minister van Landbouw is geweest, een dubbele pagina om in te huilen en een klein voorraadje gas voor tijdens deze lange winter. Nu voor slechts 18,50 in onze webshop.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *