Shutterstock - Refat

Shutterstock - Refat

Patiënt ongeneeslijk slecht na moederharttransplantatie

Verschrikkelijk nieuws uit het Erasmus MC. Na een moederharttransplantatie is een patiënt ongeneeslijk slecht geworden. De operatie leek op het eerste gezicht geslaagd en de artsen waren tevreden, maar na verloop van tijd bleek dat de patiënt alleen nog maar egoïstische nonsens uit kon kramen. De kwaadaardigheid lijkt onbehandelbaar.

“Het gaat helemaal niet goed met de patiënt”, constateert de behandelend arts. “Ze was na het succesvol plaatsen van het moederhart aanvankelijk dankbaar en vol liefde, dat gaf ze ook aan na de operatie. Maar we merkten al snel dat ze een ernstig verhoogde vatbaarheid voor desinformatie begon te ontwikkelen waardoor haar eigen brein en dat van haar omgeving werd aangetast. Na een paar dagen begon ze kinderen voor haar karretje te spannen om er zelf beter van te worden. Het ging van kwaad tot erger en inmiddels is ze in- en inslecht.”

Artsen maakten meteen hartfilmpjes om te kijken wat er precies aan de hand was. Een van de opvallende kenmerken was dat het hart een gitzwarte galachtige substantie begon aan te maken. Dat proces lijkt niet te stoppen. Mogelijk tast dit ook andere organen en zelfs de hersenen aan, maar dat wordt nog door de artsen onderzocht.

Daarbij vertoont de patiënt steeds meer bijwerkingen, stelt de arts vast. “Extreme vermoeiendheid, onwetendheid, hijgerigheid, onwaarschijnlijke domheid, een ongekende verstoring van het moreel kompas, te veel om op te noemen. Gisteren zei ze opeens dat ze naar de kankerafdeling van het ziekenhuis wilde gaan om ouders te vragen of hun kind dat daar behandeld werd soms was gevaccineerd.”

Met de kennis van nu had de arts deze transplantatie niet uitgevoerd. “Deze patiënt was duidelijk beter af geweest zonder hart.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kom hier zodadelijk uitgebreid op terug. Zag net dat er een coati in mijn lucumaboom zit. Dat kan en mag niet! Ik heb ongediertebestrijding gebeld.

Reageer
gravatar

Ik zei tegen Wilma afwachten maar of je aan de goede kant staat. Ze werd fanatiek, en zei dat moet jij zelf ook. Dan als je fout zit gaan ze democratiseren, en daarna mondialiseren, dat is al zo ver gegaan dat iedereen fout zit. Uiteindelijk ben ik het steeds weer die alleen maar fout zit, zo zit de eigenwaan in elkaar. Als ik maar toegeef dat ik de duivel ben, en zo zit de duivel in elkaar.

Reageer
gravatar

Deze mensen zijn steeds de gevolgen van hun eigen foute boel aan het bestrijden.

Ik zei al tegen verschillende mensen: ‘Dan moet je jet maar met de dokter uitzoeken.’

gravatar

1 persoon is voor mij de kracht van 100.000. Maar je moet zelf over je gêne stappen.
Eerlijkheid.
Je kan het ook richting de vernietiging draaien.

Reageer
gravatar

Wat mag Jaap van de Venis blij zijn, dat onze Sonja nog in een jutezak per stoomboot onderweg is naar Spanje. Mijn familie verwacht dat zij op 12 december daar zal aankomen.

Het is afwachten of ze van Sinterklaas de vrijheid krijgt om op haar mobieltje smadelijk te reageren op dit soort veel en veel te lange treurigheid.

Reageer
gravatar

Een moeder brengt liefde en warmte in huis en is ook je beste vriendin
Als zij bij je is dan pas voel je je thuis
Je bent en je blijft toch haar kind
Zij staat toch ieder moment voor je klaar in voor maar ook tegenspoed
Maak als haar kind elke droom van haar waar
Pas dan voelt een moeder zich goed

Frans Bauer

gravatar

Als iets essentieel het algemeen belang dient, houden ze het geheim om mij persoonlijk te beschermen. Als iets persoonlijk is kletsen ze het door zelfs zonder hun mond open te doen. Ze weten het verschil al niet meer tussen privé en publiek, dit is ook zo bij de hoer.

Reageer
gravatar

De reden dat mensen willen sterven is denk ik dat de meesters onsterfelijk zijn. Hoe kun je bewijzen dat ze onsterfelijk zijn? We leven niet lang genoeg om het aan te tonen, en de onsterfelijkheid via het reageerbuisje is een ernstige beperking. Het blijft een reactie en bovendien een dodelijk saai vooruitzicht. Toch doet iedereen zijn voordeel met de meester, en waant zichzelf onsterfelijk door mechanische methoden: nog doodser. Ze comprimeren de eeuwigheid in de capsule van hun aardse lichaam, en willen zo bestaan door consolidatie van het hier en nu, en dat is precies waarom ze stilstaan. Want de wet van karma is de wet van verandering, die goeddeels op een veel langere termijn uitwerkt. Dus de continuïteit van de eeuwigheid bestaat niet voor de aspirant. Weten de meesters alles? Nee, ze leven met de kansen die ze neerleggen van dag tot dag die steeds (door hun eigen toedoen) veranderen. Een aantal dingen staan vast, maar zelfs de mineralen kunnen niet bestaan zonder de meesters. En zelfs de beweging van de planeten en de zon wordt bepaald door een vorm van menselijk toedoen.

Reageer
gravatar

Maitreya, hou onderhand op met het verspillen van kostbare ruimte op De Speld.
Niemand leest die lange verhalen van jouw die absoluut niet ter zake doen!

gravatar

Maar als een moederhart moet huilen, is er reden voor verdriet
Ieder kind moet zich gaan schamen, als het mammie’s tranen ziet
Maar als een moederhart moet huilen, zorg dan dat het overgaat
Want zij is veel meer dan al die tranen waard

Frans Bauer

gravatar

Toen ik bij Wilma op bezoek was kreeg ik het al door, ze noemde wat afgunstig de psychiatrie, ze was al opgeschoven zich bij de feiten neer te leggen, zo doen ze ook aan politiek om je voor een voldongen feit te plaatsen, ze was later zo gekwetst toen haar buren haar herkenden in een opmerking in de Speld. Om-dat ze er al net mee speelde mij te laten ontslaan.
Alle misère zijn niets bij een opmerking van mij.
Toen ik daar dagelijks langsliep stond ze te huilen aan haar iPhone omdat ze corona hadden bij haar thuis, 1 keer zag ze me en ik zwaaide: corona was weg. Ze kreeg even later een bericht van het ziekenhuis dat er niets aan de hand was.

Reageer
gravatar

Wilma werd atheïst (en in het verlengde hiervan lag de PvdA, in die volgorde) toen ze naar de christelijke kleuterschool moest omdat ze te laat was ingeschreven in de openbare school.

gravatar

Zojuist.

Zoon van mijn vriend kreeg halfzijdige gezichtsverlamming bij 2e vaccinatie Pfeizer, hij was vooraf gewaarschuwd door ons, maar hij hij is jong en heeft een eigen mening, hij reist internationaal voor zijn werk/onderzoeken. Dit is al in de alternatieve media geweest en opgegeven als vaccinatieschade bij meerdere instanties. De verlamming is bij hem weggetrokken maar dan heb je geluk gehad. En als de pillen van de neurologen geld opbrengen, na 2,5 weken, dan kunnen ze niets anders zeggen dan ‘nu kunnen wij niets meer voor je doen’, de pillen mag je dan niet verder slikken omdat die te zwaar zijn voor je organen! Het medicijn was een soort prednison, dat wordt al jaren gegeven, het was een nieuwe versie ervan. Het was aan het einde van die kuur nog helemaal niet weg. Dan zeggen ze: we kunnen niets meer voor je doen, want zo heel veel kunnen ze nou ook weer niet. De neurologen hadden nog geen systeem om het als vaccinatie schade op te geven, dat was ook te moeilijk voor ze. Heel veel bijwerkingen worden niet opgegeven. Kom op Nederland, als iets pijn doet na een vaccinatie, geef het op bij de verschillende instituten en laat je niet met een kluitje in het riet sturen!!

Reageer
gravatar

Uw Waarheidskommissie december 9th, 2021
#blabla
#SPAM

Hetzelfde als die treiterende kinderen die een rotje voor je voeten gooien of hun plastic overal achterlaten.

Petitie: Geen “gezamenlijke aanpak” verplichte vaccinaties binnen de EU

Inderdaad ik heb de link van citizen go doorgestuurd bijvoorbeeld naar een diplomaat die ik dagelijks sprak dit jaar en die een proces begonnen is tegen de EU wegens corruptie. De mail werd automatisch afgedaan in de spamfilter: het is een politieke keuze.

gravatar

Maitreya, met die link geef je aan op het zelfde allerlaagste niveau te zitten als die hardvochtige heksen van Moederharten.
Walgelijk!

gravatar

De voordringende schapen denken allemaal in termen van het kiertje waar ze blatend net zoals ze neuken de schaapskooi in kunnen glippen. Ze hebben zelf geen agenda of ethiek of filosofie of lijn van denken, letterlijk: ze kunnen enkel ‘reageren’. Karma is actie en reactie: dit zijn de reactionairen met enkel flauwe grappen om onze democratie naar de kloten te helpen. Set-up en framen is in hun beperkte associatievermogen de goedkope truc die ze afgekeken hebben toen het ergens nuttig was, en daardoor worden ze geacht dezelfde cultuur te hebben.

Ziehier de uitleg van corona. Breppo. De krachten van het kwaad.

Ze zijn zo gehecht aan hun duistere sentimenten, dat ze liever sterven.

gravatar

Hey, je weet dat iedereen kan zien dat je de enige bent die comments maakt? en dat je er daarom van uit kan gaan dat geen van je anekdotes waar kunnen zijn? en dat dat eigenlijk tegen je conspiracy werkt, sinds er blijkbaar zo’n gebrek is aan wetenschappelijk bewijs EN anekdotes dat die allebei zelf gemaakt moeten worden?

Veel succes nog vandaag op je werk

gravatar

Hugo de Jonge december 10th, 2021

Hugo de Jonge december 10th, 2021

Dit zijn de mensen die met wetenschap paraderen zonder wezenlijke kennis ervan.
Het draait vooral om de organisatie van de toegepaste (aangepaste) wetenschap

Kleine bewustzijns hebben geen horizon, en het is bijna onmogelijk ze te dwingen uit hun kippenren te komen. Het is bedroevend dat mensen met kleine bewustzijns belangrijke posten bekleden. Deze kleine bewustzijns zouden in twee soorten ingedeeld kunnen worden. De eerste is altijd bang haar waardigheid te verlagen, en ontkent en weigert daarom alles wat haar begrip te boven gaat; de tweede, niet in staat in bewustzijn boven plat bewijs uit te stijgen, verbeeldt zich alles in gelijksoortig verkleinde maten. Allebei zijn bijna even schadelijk in hun gevolgen.

Complimenten van de debiel.

gravatar

Hugo de Jonge december 10th, 2021

Ander voorbeeld hoe democratie geïnterpreteerd wordt.
Wilma vertelde ik van Ronald Jan Heijn en zijn site Hello Aquarius waar ik tal van commentaren heb geplaatst, als enige nadat de site al tien jaar stilstond. Er kwamen nu zelfs nieuwe artikelen bij. Op een gegeven moment kwam er een opmerking in koeienletters van WILMA om eens ‘leuk te doen, altijd dezelfde’. Gelijk berichtte de site een nieuwe site te gaan beginnen en werden alle commentaren weggehaald.

Complimenten van de debiel.

gravatar

Politiejacht op ongevaccineerden in de trein – onder applaus van de passagiers

https://www.frontnieuws.com/politiejacht-op-ongevaccineerden-in-de-trein-onder-applaus-van-de-passagiers/

Japan kondigt aan dat de publieke en private sector niet mogen discrimineren tegen diegenen die de experimentele mRNA gentherapie-injecties weigeren.

https://www.frontnieuws.com/japan-wijzigt-waarschuwing-covid-vaccins-aan-regels-neurenberg-code-en-houdt-zich-daarmee-aan-wettelijk-vereiste-geinformeerde-toestemming/