Studio Speld | StephanKogelman & Sergey Nivens - Shutterstock

Studio Speld | StephanKogelman & Sergey Nivens - Shutterstock

Besmette Beatrix ontsnapt

De op het coronavirus positief geteste prinses Beatrix is ontsnapt uit haar quarantainekasteel in Lage Vuursche. Dat maakte de Rijksvoorlichtingsdienst zojuist bekend in een persbericht.

De 83-jarige prinses zou hebben gezegd zich even terug te trekken op haar kamer, maar deze werd vanochtend leeg aangetroffen door een schoonmaakster. “We vonden enkel een lange sliert met dure jurken en hoedjes uit het raam naar beneden, maar zetten nu alles op alles om haar zo snel mogelijk terug te halen”, zegt een woordvoerder van de RVD.

De politie heeft geen moeite genomen om vliegtuigen vanaf Schiphol te controleren, maar surveilleren met de kustwacht enkel op de Noordzee richting Engeland.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nog 1 waarschuwing. Ook aan landen als Letland. Geen VS troepen in Europa om Oekraïne te beschermen tegen de Russen. (En ook geen raketschild.)

Reageer
gravatar

Vanwege de corona maatregelen zoals ingegeven door de EU en zoals in landen als Frankrijk en Duitsland toegepast ben ik nu officieel betrokken bij niet alleen meer uittreding uit maar volledige ontbinding van de EU.

Reageer
gravatar

Het materialisme in corona ligt erin dat de negatieve kanten naar voren komen die geïdealiseerd zijn in de zelfgenoegzaamheid, even een spuitje of pilletje klaar, terwijl er een enorm complex aantal factoren is die het heeft doen ontstaan door dezelfde debielen die altijd zeggen ‘Ik loop toch niemand in de weg?’ Het is een les om te leren zien hoe deze mensen in elkaar zitten, en hoe ze vasthouden aan hetzelfde schema, en vooral voor henzelf zich te realiseren hoe klein en onverdraagzaam ze eigenlijk zijn die altijd problemen scheppen voor anderen die ze integer proberen op te lossen op een manier waar je iets van leert en waarom altijd besmuikt gelachen is.

gravatar

Ik hoor het neurotische lawaai van de kettingzaag al, dat is instinct, de standaard reactie van de vampiers als je even je hart lucht.

gravatar

Op de foto zien we dat de Beatrix niet in haar jacht De Groene Draeck naar de overkant van de Noordzee aan het roeien is.

Ze rent over het Kroondomein Het Loo.

Ik hoop voor Beatrix, dat haar zoon Alex daar niet net aan het jagen is. Stel je voor dat hij zijn moeder raakt. Per vergissing waarschijnlijk, dat wel.

Reageer
gravatar

Aan de hoofdredacteur,

Ik merkte dat u mijn dreigement ons abonnement als vage kennis op te zeggen ter harte heeft genomen. Maar Ik doe het toch en al mijn 83 hoofdambtenaren stemmen uiteraard der zaak daarmee in.
U maakte immers een ratjetoe van ons keurig perscommuniqué van vanochtend.
Bovendien toont u allerminst de eerbied die u verschuldigd bent aan onze Hooggeëerde Beatrix Wilhelmina Armgard, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, Prinses van Lippe-Biesterfeld. U mag niet vergeten dat Hare Hoogheid uw geliefde, bekwame Koningin was van 30 april 1980 tot en met 30 april 2013.
Uw onbeschofte schrifturen verdient Zij geenszins.

Laagachtend,

Gravin mr Truus van Hier tot Gunder
Chef afdeling Koningshuis RijksVoorliegDienst (RVD)

Reageer
gravatar

De Covid-maatregelen werpen overal steeds meer hun vrucht af.

Aung San Suu Kyi, de enige democratische leider van Birma, is veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf o.a. wegens het overtreden van Covid-beperkingen nadat de junta de macht greep.

Reageer
gravatar

Trouwens, die opmerking over apartheid hier ging er goed in. Heel Afrika is wakker als er 1 zo’n opmerking in Nederland op internet komt. Zo is het ook gegaan met een filmpje op youtube uit de jaren 80 van Sinterklaas met een flauwe grap over zwarte piet en racisme, dat door heel Afrika werd verspreid door een immigrant daarvandaan.