Shutterstock: i_life

Shutterstock: i_life

Man die blaas kwijt is door ketamine hoopt door zijn k-hole te kunnen plassen

De 23-jarige Joël heeft zoveel ketamine gesnoven dat zijn blaas onbruikbaar is geworden. Toch blijft hij positief: hij hoopt dat hij voortaan gewoon door zijn k-hole kan blijven plassen.

“Ik word op feestjes regelmatig wakker in een plas urine, dus ik ga ervan uit dat ik ook door mijn k-hole kan plassen”, zegt Joël. “Dan heb ik die blaas toch niet echt nodig.”

“Mensen zeggen vaak: niet te veel keta doen, anders moet je straks een stoma”, zegt Joel. “Maar die mensen vergeten dat je van keta juist een k-hole krijgt. Een groot k-gaatje om door te plassen.”

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Redactie van dit blad,

Wat is er toch met jullie aan de hand. Voor de zoveelste keer brengt u het allerbelangrijkste nieuws van de dag weer niet.

Hare Hoogedelgeboren Prinses Beatrix Wilhelmina Armgard, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, Prinses van Lippe-Biesterfeld heeft vandaag enkele uren haar ziekbed mogen verlaten.

Ik en mijn staf zeggen door uw gebrek aan de benodigde aandacht voor onze fantastische Koninklijke Familie ons lidmaatschap als Vage Kennis daarom bij per direct op.

Met de meeste minachting,
Gravin mr Truus van Hier tot Gunder, Chef afdeling Koningshuis RijksVoorliegDienst (RVD)

Reageer
gravatar

Wat de gravin niet vermeldt, is dat Hare Hoogedelgeborenen etc., etc, onwel was geworden na het verorberen van één of meerdere HOY worsten. Het belangrijkste detail was ze dus zelf vergeten. Dat noemen wij dus: de pot verwijt de ketel.

gravatar

Verdorie, nou ook al bij de Speld in de commentaren Fake News?
Ja, kom d’r maar in Hulp bij…
Houdt het dan nooit op?
Ik dacht hier één van de laatste bastions van Real News te hebben gevonden…

gravatar

Aïda en Matthijs, jullie hebben ontzettend veel geluk gehad dat Sonja door Sinterklaas is meegenomen naar Spanje.
Ze vond de cadeaubon van de goedheiligman geen sterren waard.

Reageer
gravatar

Heel bijzonder is dat de man van 29, die op 17 oktober in een k-hole zat tijdens ADE, nu nog steeds in die plas zit, maar zes jaar jonger is geworden.
Hoe zit dat?

gravatar

Als medicus moet je ook niet moeilijk doen. Gewoon wegsnijden.
Anders begrijpen de ziekelingen het niet.

Zo zit democratie in elkaar.
Aanpassen is altijd naar het laagste niveau, waar geen ander niveau bestaat.

gravatar

Kleine bewustzijns hebben geen horizon, en het is bijna onmogelijk ze te dwingen uit hun kippenren te komen. Het is bedroevend dat mensen met kleine bewustzijns belangrijke posten bekleden. Deze kleine bewustzijns zouden in twee soorten ingedeeld kunnen worden. De eerste is altijd bang haar waardigheid te verlagen, en ontkent en weigert daarom alles wat haar begrip te boven gaat; de tweede, niet in staat in bewustzijn boven plat bewijs uit te stijgen, verbeeldt zich alles in gelijksoortig verkleinde maten. Allebei zijn bijna even schadelijk in hun gevolgen.

Helena Roerich.

gravatar

Breppo.

Conciërge,

De voordringende schapen denken allemaal in termen van het kiertje waar ze blèrend net zoals ze neuken door het kiertje de schaapskooi in kunnen glippen. Zo hebben ze leren antwoorden op de schoolmeester Hugo. Of liever Mladic. Ze hebben zelf geen agenda of ethiek of filosofie of lijn van denken, letterlijk: ze kunnen enkel ‘reageren’. Karma is actie en reactie: dit zijn de reactionairen met enkel flauwe grappen om onze democratie naar de kloten te helpen. Set-up en framen is in hun beperkte associatievermogen de goedkope truc die ze afgekeken hebben toen het ergens nuttig was, en daardoor worden ze geacht dezelfde cultuur te hebben.