Shutterstock - Ollyy

Shutterstock - Ollyy

Vergeet Instagram: vrouw laat bellend andere treinreizigers weten hoe perfect haar leven is

Omdat treinreizigers zich nog niet bewust zijn van Kiki’s Instagram, besluit de 22-jarige hen luid bellend op de hoogte te stellen van haar perfecte leven. “Méíd, wat een heerlijke dag. Nu super chill een chai latte van de Starbucks in de trein.”

Enthousiast zit Kiki (20) in de rustige treincoupé. Ze toetst het nummer van haar BFF in. “Heyyy girl. Hoe was je dag? Mijne kon niet beter. Loonsverhoging, ja, bij die supervette baan waar iedereen het over heeft natuurlijk”, roept ze door de stille trein heen.

“Nou schat, moet hangen. Ben nu in Amsterdam, taxi brengt me zo terug naar m’n loft. Vanavond lekker kreeft eten. Tot snel hè!”

Ondertussen stift Kiki haar lippen knalrood. “Babe, ik zet je even op speaker, ik zit even m’n make-up te doen. Ja, voor die super leuke date straks. Met die hele knappe jongen die mij echt super leuk vindt, remember?”, lacht ze hard terwijl ze alle reizigers veelbetekenend aankijkt. “Hij is model”, fluistert ze naar de man tegenover haar.

“Nou schat, moet hangen. Ben nu in Amsterdam, taxi brengt me zo terug naar m’n loft. Vanavond lekker kreeft eten. Tot snel hè!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *