Tweede Kamer

Tweede Kamer

Tweede Kamer eist brede coronastrategie om mediageniek detail uit te pikken

De Tweede Kamer eist dat het kabinet eindelijk met een brede coronastrategie komt. Parlementariërs van oppositie én coalitie willen een duidelijk plan voor de lange termijn, waar zij een mediageniek detail uit kunnen pikken om een groot punt van te maken.

“We hobbelen nu van lockdown naar lockdown”, zegt D66-Kamerlid Jan Paternotte. “Ik verwacht van het kabinet een echte visie op deze pandemie. Vervolgens is het ons werk als controleur van de regering om daar heel kritisch naar te kijken en een kleine symbolische aanpassing te forceren.”

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarschuwing

Er is helaas een laffe jaloerse onverlaat die voortdurend namen van andere reageerders misbruikt om zijn eigen ongenoegen kenbaar te maken.

Reageer
gravatar

Die valse gast heeft het vooral gemunt op mijn familie en op de brave Maitreya. Als hij een kerel is, neemt hij het tegen mij op. Ik ben ondanks mijn hoge leeftijd nog sterk genoeg voor die slappeling.

gravatar

Sylvana, ik ben het geheel met jou eens dat we mensen niet zwart mogen maken, zelfs politici niet, al zouden ze verdienen. Maar welk Kamerlid heet Piet?

gravatar

Nou vooruit dan, dan zal ik de eerste zijn.

★★★★★

Rudolf Julius ziet goed in, dat het tijd wordt voor een nieuwe struikelsteen om het Kabinet over te laten struiken, al is het zootje ministers en staatssecretarissen demissionair.

Het is Rudolfs journalistieke inschatting dat hij het struikelpunt met een mediagenieke pootjeslichter als noodzaak ziet om vrijwel de volle aandacht alvast naar de straks nieuwe regering in een nieuw schandblok te trekken.

Voorwaar een meesterlijk inzicht van Rudolf. Vijf van die felbegeerde sterren zijn de beloning.

gravatar

Ach Korrelator, val die man niet zo aan. Hij wil ons obsessief “wijsheden” uit het boeddhisme aanpraten. Hij meent dat hij daardoor als een beter mens na zijn overlijden zal reïncarneren.
Met een beetje begrip en geduld kun je hem toch wel accepteren?

gravatar

Waarom zou je het over fascisme willen hebben?
Omdat in de het boeddhisme de swastika – zoals in het hindoeïsme – een heilig symbool is. Of was?

gravatar

Waarschuwing

Er is helaas een fantasieloze onverlaat die sinds jaar en dag voortdurend typetjes van andere reageerders verzamelt om zijn eigen ongenoegen kenbaar te maken en om andere veelreabeerders zoals Maytreya te
kleineren of te beledigen.

Hij presteert zelfs om zichzelf op het verkeerde been te zetten, zoals hierboven zonneklaar te constateren valt.

gravatar

Die gekke Merkel is nu ze eindelijk bijna weg is in de fascistische hiërarchie van belangrijkste Europese landen met Frankrijk aan de leiding, ook al opgeschoven naar het schoothondje van de voorzitter van de Europese Centrale Bank Christine Lagarde, Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie.

gravatar

Waarschuwing

Er is helaas een fantasieloze onverlaat die sinds jaar en dag voortdurend typetjes van andere reageerders verzamelt om zijn eigen ongenoegen kenbaar te maken en om andere veel-reageerders zoals Maytreya te kleineren of te beledigen.
Hij presteert zelfs om zichzelf op het verkeerde been te zetten zoals, hierboven zonneklaar te constateren valt.