Shutterstock : pirke

Shutterstock : pirke

Antivaxxers protesteren tegen maatregelen door op verschillende plekken in het land IC-bedden te bezetten

Uit protest tegen de nieuwe coronamaatregelen, hebben antivaxxers op verschillende plekken in het land IC-bedden bezet. De infrastructuur in veel ziekenhuizen ligt volledig plat.

Antivaxxer Dirk Verhulst zegt vanuit zijn IC-bed helemaal klaar te zijn met het ‘coronagezwets’. “Op deze manier willen we duidelijk maken dat dat wij die troep niet gaan nemen. Geef ons maar een karavaan aan medicijnen om beter te worden.”

Petra ligt aan het infuus maar wacht nog op een IC-plek in het Erasmus MC om een vuist te maken tegen de belachelijke maatregelen. “Het moet afgelopen zijn met de tweedeling, de bedden zijn voor iedereen.”

Verhulst voegt daar nog aan toe: “Waarom heeft de overheid niet meer IC-bedden geregeld voor demonstranten als wij? Het recht op demonstratie wordt ook nog eens verkwanseld.”

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zeg al vanaf het begin dat corona de grootste oplichterij is aller tijden en dat daar duizenden doden zijn gevallen door dat gifvaccin en er nog meer zullen volgen en daar staat maar 1 straf op en dat is de doodstraf voor iedereen die daar aan mee hebben gewrkt

Reageer
gravatar

Israël experimenteerde al weken eerder met de nieuwe ‘apartheid’ corona variant, die direct ontdekt werd na de persconferentie waar de nieuwe maatregelen tegen corona werden bekendgemaakt door de Nederlandse regering.

Reageer
gravatar

Jammer dat coronasos hun zelfverkozen apartheid niet voortzetten in zelfgebouwde ziekenhuizen.

Ik hoop nog QR-korting te krijgen bij mijn zorgverzekeraar.
Ik vrees dat op gelegde ‘solidariteit’ (jawel, ongevaccineerden) het omgekeerde teweeg gaat brengen.

gravatar

We vragen ons af waarom de nieuwe variant van het mysterieuze virus Omnicron heet. Dat is om niet tot de apartheid te vervallen die corona in het noorden al tot stand brengt. De Delta variant was aanvankelijk de India variant; de eerste versie werd alleen door Trump het ‘China virus’ genoemd toen het nog meer een politieke kwestie was, om hem verantwoordelijk te stellen.

Reageer
gravatar

U zat kennelijk niet achter uw beeldscherm toen ik de virtuele sterren tussen 11.00 en 13:00 uur – zoals toegezegd – aan u wilde toezenden. Ik heb uw sterren achterlaten op de pc van uw buurman op nummer 43b driehoog.

gravatar

★★★★★

Bas en Jochem, ik stuur jullie de welverdiende sterren vanaf de pc van mijn charmante buurman. Hihihihihihihi. Hou op met kietelen. ik probeer een serieus bericht te versturen.

Dat was niet tegen jullie hoor, Bas en Jochum.

Mijn favoriete buurman heeft mij namelijk uitgenodigd om bij hem de maaltijd bij kaarslicht te gebruiken en dat sla ik niet af, want hij kan goed koken, hoop ik.