Shutterstock: aribic

Shutterstock: aribic

Helaas: nieuwe coronavariant heeft met bootje via Middellandse Zee alsnog Europa bereikt

Helaas: het vliegverbod dat was ingesteld op vluchten naar veel Europese landen vanuit landen in zuidelijk Afrika heeft niet geholpen. De nieuwe coronavariant heeft met een bootje via de Middellandse Zee alsnog Europa kunnen bereiken.

“We weten nog steeds heel weinig van het virus, dat blijkt maar weer”, legt coronaminster De Jonge uit. “Blijkbaar kan die nieuwe variant gewoon een overtocht over zee maken. En dat in de buitenlucht met een bootje.”

De Europese landen zijn nog met elkaar in discussie waar de nieuwe variant overal opgevangen zou moeten worden. België heeft dit niet afgewacht en het al binnengelaten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het bootje staat symbool voor het instorten van de Europese Unie. Helaas is het gebouwd boven de hoofden van de Europeanen. Het had wat kunnen worden, maar de EU werkt teveel tegen zijn inwoners.

Reageer
gravatar

Al die nep-Erno’s ten spijt, ligt de oplossing toch echt het inleggen van extra treinen van Neuenhaus naar Ter Apel. Wel graag uitgevoerd door DB Regio. Bentheimer Eisenbahn is niet comfortabel volgens de treinenvideos van Julien op de Yoetoeb.

Reageer
gravatar

Omicron.

Voor het eerst wordt er een verband gelegd met Aids. Wetenschappers suggereren dat omicron is ontstaan door infectie van een HIV/Aids-patiënt. De variant heeft meer dan 30 mutaties op zijn spike-eiwit, de sleutel om de cellen van ons lichaam te ontgrendelen.

gravatar

Het is vandaag een hartstikke drukke dag voor de zesenvijftig hoofdambtenaren van mijn stafafdeling.

Eerst een bericht over onze geliefde Koninklijke Majesteit* en nu een niet te missen bericht over onze geliefde ex-Koningin Prinses Beatrix.

Belangrijk actueel bericht

Onze geliefde e-Koningin Prinses Beatrix heeft Haar derde coronavaccinatie (boosterprik – red) gekregen. Ze is speciaal daarvoor naar de GGD op Curaçao gevlogen, omdat onze geliefde Prinses in ons land vanwege de drukke niet direct aan de beurt was.

* Zie onder Reacties bij: https://speld.nl/?p=146840

Reageer
gravatar

Als hij in z’n eentje komt, hebben wij nog wel ergens een plekje in een vluchtelingenkamp. Hij moet zich uiteraard houden aan de regels van mijn collega Hugo (de Jonge – red), die ik vanavond om zeven uur bekend ga maken.

Reageer