Shutterstock

Shutterstock

Jasmin (33) neemt kinderen want het lijkt haar heel bijzonder om van irritante vraag af te zijn

“En…. wanneer ga jij eraan beginnen?” De 33-jarige Jasmin uit Rotterdam heeft de knoop doorgehakt. Ze heeft besloten om zo gauw mogelijk kinderen te krijgen, omdat het haar zo bijzonder lijkt om van deze irritante vraag af te zijn.

“Er is niets mooiers op aarde dan ooms en tantes die niets meer te zeuren hebben”, zegt Jasmin. “Dat familieleden je verjaardag niet gebruiken om nog maar eens die eeuwige vraag op te gooien, maar gewoon rustig hun taart opeten. Lijkt me echt heel bijzonder.”

Jasmin verheugt zich dan ook op haar 34e-verjaardag. “Om zo’n familielid dan in de ogen aan te kunnen kijken, te vertellen dat je zwanger bent en dan de radeloosheid te zien omdat ze geen ander onderwerp kunnen verzinnen”, gaat Jasmin door. “Dat je dan in een klap zo je hele wereld ziet veranderen. Dat lijkt me een magisch gevoel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Matthijs,
De Pin is bestemd voor redactrices die echt begrip hebben voor jonge vrouwen die de tijd zien naderen, dat zwanger worden niet meer kan.
Veelal hebben ze nog geen relatie met een geschikte toekomstige vader, maar niet altijd.

Reageer