Shutterstock: Branislav Nenin

Shutterstock: Branislav Nenin

Man die dacht klaar te zijn met corona komt er nu toch eigenlijk wel weer in

Een man die dacht helemaal klaar te zijn met het coronavirus komt er nu toch eigenlijk wel weer in. “Ik zeg je eerlijk dat ik dacht dat ik me er niet meer mee zou bezighouden, maar eigenlijk gaat het nu weer best lekker”, zegt de man.

“Ik ben woedend op de politiek en de medemens, heb opeens weer een mening over Jaap van Dissels glimlach, zit weer op de WHO-site te kijken, maak mijn gedachtegang niet af, kan geen boek meer lezen, word bijna misselijk van zorgen om het oprukkend fascisme, de toekomst van de planeet en die van mijn eventuele kinderen, en ik slaap amper. Dus ja, ik zit er juist weer hé-le-maal in hoor!”

Wil je ons jaaroverzicht 2021: ‘Opnieuw een Jaar’ ontvangen én De Speld steunen? Voor €25 ben je een jaar Vage Kennis van De Speld en krijg je het boek als welkomstcadeau thuisgestuurd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tsja dat krijg je ervan als je geen lid bent van de NUPI!!! Ben ik even blij dat ik gewoon een normaal leven kan leiden, en dat allemaal dankzij de NUPI!

Reageer
gravatar

Ik was er al een tijdje, ze had 2 flessen wijn op. Ze heeft een humane inborst. De tv staat de hele dag aan, maar ze had speciaal op mijn verzoek RTL nieuws afgezet. Ik vertelde haar van de meesters, van wijsheid: dat hebben we wel nodig.

gravatar

Kort geleden drong de epidemie pas echt tot me door.
Bij het afscheid aan de deur, met de nog jonge vrouw, ik weet het klinkt vreemd, ontmoette ik haar, omdat ze haar wang naar me toestak en ik haar een zoen gaf. (De wijn was verder oké, waar moet ik anders naartoe.)
Zo ontdekte ik te laat de make-up er schijnbaar ruim opgezet als bij een portret van Vincent dat later in dikke pasteuze toetsen is overgeschilderd.
Het masker scheurde en de smaak maakte me onwel tot de volgende dag; ze had maar 1 spuitje gehad zei ze, omdat ze corona had gehad, dat laatste had ze nooit eerder gezegd. Ik was bang dat ik nu corona had waarmee ze mij ook al verbaal had gechanteerd, weer om me aan te passen; Wilma zei dat ze socialiste is.

Reageer
gravatar

Na augustus werd deze leeftijdsgroep hard geraakt door de covid-vaccins met een effectiviteit van boven de 100% wat betekent dat het natuurlijke immuunsysteem erdoor beschadigd is geraakt.