victoras / Shutterstock

Woedende man wil geld terug omdat hij toneelstuk begreep

De 55-jarige Theo Duivendrecht heeft zojuist zijn geld teruggevraagd na het zien van een begrijpelijk toneelstuk in Internationaal Theater Amsterdam. Naar eigen zeggen kon hij het verhaal namelijk vanaf minuut één prima volgen. 

“Ik kom naar het theater om naar een abstracte, vervreemde en verwarrende opvoering te kijken om achteraf te zeggen dat ik het schitterend vond”, vertelt Theo. “Maar daar kwam nu niets van terecht. Halverwege de voorstelling dacht ik: waar zijn die gasten in hemelsnaam mee bezig? En daar wist ik direct het antwoord op. Walgelijk.”

Theo: “Als ik naar het theater ga wil ik abstracte dans, dramatische stiltes, een psychologisch onbegrijpelijk stuk inclusief tragische afloop en iets dat de nietigheid van de mens symboliseert. Als ik iets wil begrijpen zet ik de tv wel aan.”

Bestel nu je kaarten voor Een oprechte ode aan de Ironie: een grootse, geile en begrijpelijke voorstelling waarin de acteurs van de spraakmakende theatergroep De Warme Winkel het podium delen met verleidelijke sterren uit reality-tv-shows als Temptation Island. T/m 8 december in een theater bij jou in de buurt.