Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Aso! Deze baby leende een box en smeerde er poep op

Een zeer ondankbare actie van baby Evy heeft plaatsgevonden in Almere Poort. De prachtige, dure box die ze te leen kreeg van goede vrienden van haar ouders, poepte ze zonder gêne onder. Het glanzende hout, met zorg geverfd en versierd, druipt nu van de groene poep. Een actie die niet echt op de goedkeuring van haar ouders kan rekenen, want die moeten de box binnenkort weer teruggeven.

“Zo gaan we niet met elkaars spullen om, Evy,” zegt haar moeder terwijl ze naar de druipende poep kijkt die langs de spijlen loopt. “Als je iets leent, dan moet je er wel voorzichtig mee zijn, want het is mega gênant voor je ouders om een ondergescheten meubelstuk terug te brengen,” zegt haar vader terwijl hij met een doekje de groene drab per ongeluk steeds verder het matrasje in smeert. “Op geleende spullen moet je geen poep smeren, dat is gewoon niet netjes. Zo houden je ouders geen vrienden meer over. Dit kunnen we nooit meer teruggeven.”

Helaas hebben de eigenaars van het meubelstuk aangegeven de box toch echt weer op te willen halen, omdat hun tweede kindje binnenkort geboren wordt. Vertwijfeld staren Evy’s ouders naar de ondergekakte box. “Wat moeten we zeggen?” stamelt de moeder. “Als je wat ruikt: er zijn wat vlekjes op gekomen…?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Echt een onnozel en kinderachtig verhaaltje, terwijl er zoveel werkelijke gebeurtenissen op de hak te nemen zijn. Ik denk bijvoorbeeld aan corona en het klimaat.

Geen sterren maar strafpunten voor Martine en Vera en het advies om deze flauwekul niet te lezen.

Reageer