NOS

NOS

Kabinet: ‘Niet naar dingen gaan als je wilt dat ze open blijven’

Met de nog altijd oplopende coronabesmettingen na de laatste persconferentie heeft het kabinet nog eens een advies naar buiten gebracht: “Niet naar dingen gaan als je wilt dat ze open blijven.”

“Wij hebben ervoor gekozen om de bioscopen, theaters en horeca deels open te laten, maar daarbij is het wel belangrijk dat jullie niet naar deze plekken toe gaan”, zegt demissionair premier Mark Rutte. “Jullie moeten wel meewerken, anders gaat het natuurlijk niet.”

Daar sluit demissionair minister Hugo de Jonge zich bij aan. “Essentieel voor het open laten van cafés, restaurants en andere plekken is dat jullie ze niet bezoeken. Het is dus aan jullie: als jullie tóch besluiten ergens overdag jullie QR-code te laten zien en een koffietje te gaan drinken, zullen die keuzes niet zonder consequenties blijven.”

Dit artikel verscheen eerder op Newsthump.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ontmoette de ex-vrouw van een Shell topman die naast koning Idris van Libië hadden gewoond toen er een coup was van Khaddafi. Bij mij bestaat zelden toeval, Ik zei hij zal er niet lang meer zijn, en zo geschiedde. Maar ze vertelde dat alleen de nar van Idris bij Khaddafi was aangebleven.

Reageer
gravatar

Ik weet van iemand uit het verzet die in Amsterdam in 1943 met de ontslagen autoriteiten in het geheim besprak hoe het na de oorlog verder moest. Zo is het gegaan.
Natuurlijk is er door allerlei uitslovers hard aan gewerkt bepaalde sociale verworvenheden weg te halen.

Ze wilden niet samenwerken met het verzet in Den Haag, dat bleek verstandig want het waren zelf NSB.

Zie de zeer actuele dimensie van dit laatste gegeven.

Reageer
gravatar

En met het verzet nu doel ik niet op Thierry Baudet.

(Met die soort versimpelde analogie zullen de rechtlijnige denkers alles vernietigen.)

gravatar

De corona hype is mijns inziens gerelateerd aan de politiek van D66, doordraven, orgaandonatie en de behoefte een multiculturele eenheid af te dwingen, waar ras of sekse enz. geen rol meer spelen, in de dood als basis een volkomen roulatie zodat iedereen wat van iedereen heeft.

Reageer
gravatar

De tekst uit Waterfort Whispers News (WWN) is beroerd vertaald. Opvallend is ook dat boven het overgenomen artikel uit de Ierse WWN) de foto van demissionaire minister Hugo de Jonge staat in plaats van zijn Ierse collega minister for Health Stephen Donnelly.

Voor deze wanprestatie kan ik geen sterren toekennen.

Reageer
gravatar

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de laatste halfslachtige maatregelen enig effect sorteren. Het is namelijk jullie schuld dat ik een QR controle maatschappij moet inrichten. Pas over een jaar hangen we camera’s opet gezichtsherkenning. Ook jullie schuld.

Reageer