Shutterstock: Happy Stock Photos

Shutterstock: Happy Stock Photos

Vervalste coronavariant in omloop, ziekteverschijnselen niet van echt te onderscheiden

Naast de vervalste QR-codes en scan-apps, zijn er ook nagemaakte coronavarianten in omloop. Naar schatting hebben duizenden mensen in Nederland ziekteverschijnselen die bijna niet van echt zijn te onderscheiden.

“Je ligt dagen met koorts op bed, je verliest je reuk en smaak. Het is echt precies de deltavariant”, zegt een anonieme jongen thuis op bed. Hij legt uit dat hij de variant heeft opgelopen na een bericht op Snapchat. “Voor tweehonderd euro kon ik de covid van iemand overnemen.” Hij onderbreekt zijn verhaal met een minutenlang onophoudelijk gekuch. “En het werkt echt.”

Naar verluidt kun je met de vervalste coronavariant gemakkelijk het ziekenhuis binnenkomen. “Zelfs daar zien ze het verschil niet. Mijn broer ligt daar nu al een week, en nog steeds hebben ze hem niet kunnen betrappen. Het laat maar weer zien dat het systeem zo lek als een mandje is!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik spreek meestal van subject tot subject. Als mensen me gaan objectiveren, en leeftijd hoort bij die speculatie of zelfs de zekerheid hierin als kern van het fascisme, ben ik er niet meer bij. Ik beschuldigde iemand van roddel, hij ontkende, maar je wordt er deel van gemaakt of je wil of niet. Ik onderneem niets tegen je maar je raakt je bescherming kwijt zei ik.
Ik kende asielzoekers uit verschillende gebieden die tegenstanders waren van elkaar uit hun land van herkomst, onderdrukker en onderdrukte. Vreemd. (Landen hier in het westen zijn eropuit de stammenstrijd te importeren en paraderen met racisme. Daarom ben ik tegen immigranten.) Doordat ik hen vaag kende in het voorbijgaan, en misschien hallo heb gezegd of hen aankeek, zagen ze me allebei als de verrader en werd ik uiteindelijk overal onmogelijk gemaakt. Ik ben dus het thema van discriminatie. Misschien hadden ze er ergens gelijk in dat hun leven ervan afhangt of ik hallo zeg, en dat daar de stammenstrijd om draait. Maar daarom blijf ik dicht bij mezelf. Mensen die me objectiveren ontnemen zichzelf met mij hun recht van spreken, en zo is de democratie weg gerationaliseerd. In lijn met hygiëne wordt de gelijkheid voortgezet in corona maatregelen, om de vooroordelen meer lucht te geven. Over geloof kan ik kort zijn, ik gooi enkel niet het kind met het vuile badwater weg.

De ongevaccineerden zijn de kinderen van God. Alleen wie in mij gelooft zal eeuwig leven hebben.

Reageer
gravatar

Ik heb lang nagedacht of ik dit moest zeggen. Maar ik ga het zeggen. Het is de waarheid: we zijn in oorlog en deze oorlog lijkt op de vorige. De “ongevaccineerden” zijn de nieuwe Joden.

En natuurlijk is het uiterst gevaarlijk om het ene met het andere te vergelijken. Tegelijkertijd is het uiterst gevaarlijk om géén lessen te trekken, niét te vergelijken. Wat we weten uit het verleden, is dat het extreem gevaarlijk is om mensen aan te wijzen als zondebok, bron van ziekte of profiteur – zeker wanneer die kwalificaties gepaard gaan met repressieve overheidsmaatregelen. Dat leert de geschiedenis ons, met als meest aangrijpende voorbeeld het lot van de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De parallellen tussen die verschrikkelijke tijd en nu zijn niet langer te ontkennen, vindt ook Nederlands bekendste opiniepeiler, Maurice de Hond. De afkondiging van het 2G-beleid was voor De Hond (van Joodse komaf) zelfs aanleiding om vandaag geen opiniepeiling te publiceren, iets wat hij al 17 jaar vrijwel elke zondag doet.

Baudet

gravatar

Die corona bullshit gaat maar verder, lijkt wel een fucking war te worden, in Oostenrijk mogen ongevaccineerden straks al niet meer naar buiten.

Met vriendelijke groet,
E.

Landen als Oostenrijk doen altijd enorm hun best van hun imago van Hitler af te komen, en niet fascistisch te zijn.
En dat is waarom ze fascisten zijn.

gravatar

Betsie van de Buren november 14th, 2021

Hou goed in de gaten dat ik tien jaar vervolgd ben voor dit soort zaken, om het zacht uit te drukken, debiel, en dat je in een juridisch rapport staat, ik kan zelf ook wel natrekken wie wie is.
Valse messiassen, valse verzetsmensen. enz. enz. Uitgebreide documentatie.