NPO

NPO

Nieuwe aflevering Keuringsdienst van Waarde: ‘Er zit helemaal geen keuken in Teun van de Keuken’

In een nieuwe aflevering van Keuringsdienst van Waarde wordt er weer onderzoek gedaan naar een alledaags product. Dit keer: presentator Teun van de Keuken. De uitkomst blijkt schokkend. “Er zit helemaal geen keuken in Teun van de Keuken.”

“Kijk, ik zie hier in mijn paspoort staan: ‘Teun van de Keuken’”, zegt Teun, die met zijn moeder aan de telefoon hangt. “Ja, dat klopt”, klinkt er aan de andere kant van de lijn. “En waar zit die keuken dan precies?”, vraagt Teun. “Eh, die zit er eigenlijk niet”, zegt zijn moeder.

Een bevredigend antwoord blijft nog uit. Teun geeft zich echter niet gewonnen en vraagt stug door. “Tja, destijds is dat zo opgeschreven bij de gemeente”, vertelt zijn moeder verder. “Dan word je geboren en krijg je de achternaam van je vader. Toevallig is dat ‘van de Keuken’.” Teun trekt een argwanende blik. “Maar van een keuken is dus helemaal geen sprake?” Zijn conclusie wordt bevestigd. “Bizar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *