Maartje Brockbernd

Maartje Brockbernd

Jong stel dat huis probeert te kopen al 13 keer overboden door Bob en Alex van Kopen Zonder Kijken

Het zit Django en Carlijn uit Alkmaar niet mee: het jonge stel probeert al drie jaar lang een huis te kopen, maar zonder enig succes. Wat daarbij niet helpt, is dat ze in totaal al dertien keer zijn overboden door bouwkundige Bob Sikkes en makelaar Alex van Keulen van het tv-programma Kopen Zonder Kijken.

“We hebben geen enorm budget en niet echt een voorkeur qua locatie omdat we vanuit huis werken”, vertelt Django. “Juist dat is het grote probleem: waar we ook zoeken, of het nu in Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht is, overal kan het team van Kopen Zonder Kijken opduiken. Om moedeloos van te worden.”

“Als jong stel met een kinderwens en een voorliefde voor een karakteristieke jaren dertig-woning is het onmogelijk om op te boksen tegen Bob en Alex. Je wordt gewoon uit de markt gedrukt”, vult Carlijn aan. “Elk huis dat voor ons geschikt is kopen ze op, bovendien zoeken ze altijd in onze prijsklasse.”

Na meerdere frustrerende jaren zagen Django en Carlijn nog maar één oplossing: ze hebben zich aangemeld voor het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *