carlesmiro / Shutterstock

carlesmiro / Shutterstock

Koppel in realityserie is vastberaden om met elkaar naar huis te gaan of met 50.000 nieuwe volgers

Roy (28) en Larissa (25) uit Breda zijn helemaal klaar om samen te settelen. Ze zijn dol op elkaars aandacht. Of de aandacht van duizenden volgers en merken zonder moraal. Daarom gaan ze de ultieme relatietest aan: meedoen aan een realityserie. Drie weken lang traditionele romantiek in een villa vol bedden, alcohol, heftige droneshots en teksten op de muur als Live, Laugh, Cheat. “We zijn op een punt in onze relatie beland dat we dit nodig hebben. Hier komen we sterker uit”, aldus Larissa.

En dat allemaal in een luxueuze villa op de Malediven, vol met loslopende vrijgezellen die zich voorstellen met hun Instagram handle en óók op zoek zijn naar ware liefde. Zoals Stefan (26): “Bro ik zeg je eerlijk, ik ga je heel eerlijk zeggen, ik was altijd een player en heb een heel hoog libido. Echt een hoog libido bro, hahaha. Maar nu liefde dus. Ik wil de lat voor mezelf hoger leggen. Maar hoger dan m’n libido wordt heel moeilijk. We gaan het zien”.

Roy en Larissa weten het in ieder geval zeker: ze gaan met elkaar naar huis of komen elkaar vast nog een keer tegen in een nieuw realityprogramma. “Boxing Influencers met je Ex on the Beach: Double Temptation, bijvoorbeeld”, voegt Roy eraan toe. “Lijkt me heel bijzonder om daar op zoek te gaan naar de liefde. Maar de liefde kun je niet beïnvloeden, 50.000 volgers wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit zijn geen echte mensen. Dit zijn een typische Chad en Stacy. Erop gericht de normale goeie mannen kapot te maken. En dan zijn mensen zo verbaasd dat de incel-beweging bestaat? Komt door figuren als deze 2!

Reageer
gravatar

Lees en huiver:

Settelen
Realityserie
Droneshots
Live,
Laugh
Cheat
Handle
Bro
Player
Boxing Influencers
Beach:
Double temptation

Conclusie

Het wordt tijd dat Jasper Schilder – toch echt Nederlandse namen – beter Nederlands leert leren. Met deze golf van totaal overbodige Amerikaanse termen is hij een sl*cht voorbeeld voor de Nederlandse en Vlaamse jeugd.
Aan deze jonge onbezonnen (brainless – Red.) man kan ik uiteraard geen sterren toekennen.

p.s. De uitleg van de Amerikaans termen laat ik uit gemakzucht graag over aan Dutch Language Defence Team.

Reageer