Shutterstock: Drazen Zigic

Shutterstock: Drazen Zigic

Nieuw reality-programma volgt 6 mensen die absoluut niet beroemd willen worden

Zes gewone Nederlanders in een huis. Een half jaar lang moeten ze proberen geen ruzie te maken, niet te zingen en niet met elkaars ex naar bed te gaan. En dat alles voor maar één doel: niet beroemd worden.

“Wat is dit? Ik heb hier geen zin in”, zegt Jessica, een hele gewone schoonheidsspecialiste uit een Haagse volksbuurt. Al als klein meisje droomde ze van anonimiteit. Ze is duidelijk niet op haar mondje gevallen. “Als jullie me niet met rust bel ik de politie.”Ook Frank (37) uit Alblasserdam doet een gooi naar eeuwige onbekendheid. “Hoe weten jullie mijn naam, leeftijd en waar ik vandaan kom? Wie zijn die andere vijf mensen? En waarom krijg ik de deur niet open?”

De recensies voor het nieuwe programma zijn overigens niet mals. “Elke keer vinden ze wel weer nieuwe gekkies om voor schut te zetten”, moppert Angela de Jong. “Nu weer mensen die niet beroemd willen worden. Natuurlijk vraag je je af wat dat soort mensen bezielt. Maar je moet ze tegen zichzelf in bescherming nemen, niet voor het hele land op tv te kijk zetten.”

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben een van die slachtoffers, Ze lokten mij naar binnen door mij in het vooruitzicht te stellen dat ik aan een cursus “Jezelf blijven” zou meedoen. Nou, wie wil dat nou niet, zichzelf blijven? Maar nu ben ik helemaal niet meer mezelf. Ik ben iemand geworden die advocaten in de arm neemt.

Reageer