NOS

NOS

Erica Meiland wil familie uitbouwen naar Meiland met aparte munt en datingapp

Bestsellerauteur en tv-personality Erica Meiland wil haar familie uitbouwen naar Meiland: een plek met een aparte munt en een eigen datingapp. 

“Nu veel van onze samenwerkingen worden opgezegd, wil ik mijn eigen ding opzetten: één Meiland, voor Meilandjes en Meilandjes-aanhangers”, zegt Erica. Naast een eigen munt  datingapp en school, wil de Meilandjes-moeder ook een eigen matrassenfabrikant, wenskaartenmerk, verse producten in een kartonnen doos en chocolademerk oprichten. “Meilandjesmerken voor de Meilandjes.”

Wanneer het Meiland zal worden opgericht, is nog niet duidelijk. “Iedereen is welkom, als je maar etnisch homogeen bent. We willen het een gezellige plek maken voor iedereen, dus geen gezeur. Geen moslims. Wijnen wijnen wijnen!”

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het probleem is hoe je ze moet bezighouden, iPhones, apps, en allerhande hebbedingetjes, en de vrouwtjes, zijn een mogelijkheid, iets als een gezamenlijke noemer, of ook vijanden. Zie bijvoorbeeld hoe de handel toch is bevorderd door de ene fobie door de andere te vervangen. Bij aids zijn het condooms die het gebruik van matrassen in de hand werken, en nu zijn het ook mondkapjes die een nieuwe eenheid scheppen in de slaapkamer nu we nergens anders naartoe kunnen.

Reageer
gravatar

Door mensen als Erica Meiland worden vrouwen buitenproportioneel goed behandeld in vergelijking met homogene mannen die overeenkomstig even beroerd behandeld worden door die vrouwen.

Reageer
gravatar

Misschien is er verwarring ontstaan tussen de begrippen matras en maîtresse.

Commercieel gezien kan ik er niet bij waarom een matrassenmerk (Emma) zijn steun aan Erica Meiland opzegt juist omdat de matrassen minder lang meegaan.