Shutterstock - Kues

Shutterstock - Kues

Lola gaat enorm slecht op mensen die ergens goed op gaan

Lola scrollt door haar timeline en klikt op een filmpje dat een vriendin heeft gepost. Op haar beeldscherm verschijnt een man die een bak sla leegkiept boven z’n hoofd terwijl hij een geit nadoet. ‘Ik ga hier echt heel goed op’, heeft haar vriendin erbij gezet. ‘Hahahh’, reageert iemand in de comments. ‘Ik ook! Ik ga hier echt heeeeel goed op.’

Lola scrollt verder naar beneden. Rob7220 laat weten dat hij het filmpje inmiddels op repeat heeft. ‘Deze man is hard!! Ik ga echt heel goed op deze’, schrijft hij terwijl hij een gifje van een gillende geit erbij post. Lola schudt haar hoofd. “Pffff… Zo dom.” Geïrriteerd gooit ze haar telefoon in de hoek van de kamer. “Ik ga daar gewoon heel slecht op. Echt. Heel erg slecht.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb heel vaak geklaagd over de vele jonge opgepoetste meiden in De Pin. Ik zie dat de redactie mijn geklaag ter harte heeft genomen. Maar met deze foto schiet de fotoredacteur toch echt te ver door naar de andere kant..

Reageer
gravatar

Misschien moet Lola de landelijke politiek eens gaan volgen. Daar gaat eigenlijk niemand goed op. Of heb je een multinational die graag een windmolenpark of datacenter bouwt?

Reageer