Shutterstock / eldar nurkovic

Shutterstock / eldar nurkovic

3 tips voor ongevaccineerden om vriendelijker te worden behandeld door overwerkt IC-personeel

Je kent het wel: je hebt je om ideologische redenen niet laten vaccineren en nu moet je naar de IC voor je coronabehandeling. Wat kan je doen om toch vriendelijk behandeld te worden door het overwerkte ziekenhuispersoneel?

1. Doe je jodenster af
Voor je naar het ziekenhuis moet is het verstandig je gele ster van je borst af te halen. Het IC-personeel moet heel hard werken voor toch niet al te veel geld, en het is voor hun ongevoelig als jij je als slachtoffer presenteert. Er zijn andere redenen waarom je die gele ster af kan doen, maar dit voor nu.

2. Zet je galg op de daarvoor bestemde parkeervakken
Niets is zo vervelend voor het ziekenhuispersoneel als de constatering dat bij aankomst voor een lange dag werken hun parkeerplek is ingenomen door een galg. Parkeer deze gewoon even in de daarvoor bestemde vakken voordat je op je buik op de IC gaat liggen.

3. Hou het verblijf kort
Ziekenhuispersoneel heeft het erg druk en krijgt nog altijd niet superlekker betaald voor het werk dat ze doen. Het minste wat jij dan kan doen is je steentje bijdragen, en het verblijf lekker kort houden, op wat voor manier dan ook.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als bij het eerste contact geen nuttig gebruik wordt gemaakt van me, gebeurt het nooit.
Waar voor mij spiritualiteit begint, begint bij de meeste anderen alcohol of wiet.
Of daarna tot ze dood gaan kunnen ze opscheppen over hun vrouwen die ze versierd hebben. Waar ze steeds meer handigheid in hebben gekregen. Want dat is de enige aanspraak (op vrouwen) die ze hebben, misbruik maken van hun onwetendheid die dan door hen vaak gespeeld moge zijn maar in de gevolgen des te ernstiger is.
Ze kennen geen andere trucs.
Zo zijn de mythen ontstaan van de echte man en vrouwelijkheid die het punt hebben bereikt van de aap die de kern vormt van alle commercialisering, omdat niets gratis is, waaraan hele volkeren ten onder gaan.
De laatste restanten van deze volkeren zijn de doelgroep van corona, die de ethiek in stand houden van deze cultuur. Corona, dat anders dan de populaire opinie dat wil net als aids gebaseerd is in hetzelfde misbruik.

Reageer
gravatar

De vaccinatiegraad is in het westen al hoog genoeg. Het is beter de beschikbare vaccins te reserveren voor mensen in ontwikkelingslanden die een vaccin willen.

Reageer
gravatar

Als je al die tijd vertrouwd hebt op je imaginaire vriendje, waarom zou het ziekenhuis je mizearebel leventje moeten redden? Gewoon blijven bidden.
It’s Darwin’s law, we moeten hier eventjes doorheen.

Reageer
gravatar

Dat ik Mark Zuckerberg nooit in het echt gezien heb, betekent niet dat hij imaginair is! En bidden… ik doe niet aan al die crypto gekte. Denk je echt dat dat helpt?

gravatar

men…Wat een vooruitzicht!!
gewoon een huis uitzoeken waar je maar wilt.
een auto uitzoeken van een parkeerplek , werk voor het uitzoeken.
wat een expiriment,
95% zakt voor de IQ test.

zoals als de gemaskerde kassa jufvrouw vandaag zei terwijl ze demon-stratief mijn contant geld naast mijn uitgestoken hand neer legde “Doei”

ik zei iid u moest is weten.

maar we blijven vriendelijk.
zelfmoord is ook een keuze uit vrije wil.

gravatar

das een hele goeie.
nou ga snel in de speigel kijken en vraag je zelf dit af.
ben je geslaagd of gezakt voor de IQ test?
c.q. darwinistisch expiriment.
uislagen expirimenteel gen therapy verwacht eind 2023.

succes dan maar.

gravatar

★★★★★

Ik geef Jan van Tienen eindelijk een verdiende beloning. Keurige korte inhoudsvolle alinea’s en niet te veel dit keer! Belangrijker is dat ze recht voor z’n raap zijn

Tel je schitterende sterren, Jan.

Reageer