Shutterstock - Annabel

Shutterstock - Annabel

Yimby Annabel heeft een methadonkliniek, kinderspeeltuin en asbestfabriek in haar tuin

Yimby (Yes in my backyard) Annabel heeft een methadonkliniek, kinderspeeltuin en asbestfabriek in haar tuin. “Ik vind het gewoon fijn om ja te zeggen tegen dingen die in mijn achtertuin komen te staan”, legt de 41-jarige moeder van twee uit, terwijl ze in de vensterbank zit.

“‘Het kan misschien wel hier?’, dat is mijn motto. Dus dan krijg je dit. Kijk, daar hoor je de kinderen. Fijn gevoel dat die daar spelen, naast de mensen die methadon krijgen. Soms krijgen de kids ruzie met de gebruikers, maar als dat niet om vier uur ’s ochtends is, is er altijd wel iemand van de asbestfabriek om de boel te sussen. Dus ja.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoi Annabel. Je zou ons ontzettend helpen als we niet tijdelijk 1.000 maar 2.000 gelukszoekers in je tuin mogen huisvesten, in afwachting van een gratis huis. Gratis huizen blijken populairder dan we gedacht hadden. Thanks hè!

Reageer
gravatar

Nee joh, die methadonkliniek, kinderspeeltuin en asbestfabriek hebben haar twee kinderen (16 en 18) met legoblokjes gebouwd. Ze staan in drie plantenbakken op haar achterbalkon. De rest is fantasie.

gravatar

Rara meisjesvoornaam voor een Nederlandse. Het kan natuurlijk zijn dat Yimby een veelvoorkomende naam is in de VS. Daar hebben inwoners, vooral rappers, wel vaker een voornaam die ons hier bevreemd.

Reageer
gravatar

Aardig bedacht van Jan Tienen, maar ik begrijp helaas de humor niet. Dat zou aan mij kunnen liggen, maar dat betwijfel ik. Vanwege die twijfel toch nog één ster.

Jammer van die “Yimby”. “Graag in mijn achtertuin” lijkt mij duidelijker. Daarvoor één ster in mindering.

Reageer