Shutterstock / LookerStudio

Shutterstock / LookerStudio

Lifehack: vaccineren

Valt het jou ook op de laatste tijd: al die mensen die levend rondlopen? Wist je dat jij dat ook kunt bereiken? Dit kan met één simpel trucje: vaccineren. Lees gauw verder voor dé lifehack om in leven te blijven.

Alles wat je nodig hebt is een spuitje en een arm. Laat de spuit met een werkend vaccin injecteren in de arm en klaar is Kees. Het kost je slechts tien seconden van je kostbare tijd. Geniet van je leven!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het gaat dan wel een heel stuk sneller dan in het voorjaar. Toen was het alleen al twintig minuten fietsen en 5 minuten te voet een ingewikkeld stempelparkoers afleggen. Oh ja, en zuinig met je neuspeuter, want na de prik nog 15 minuten wachten voor je weer naar buiten mag.

Reageer
gravatar

Hier word ik toch heel boos van op Aïda Peimaei en Jaap van de Venis. Het is weliswaar goed bedoelde propaganda voor vaccinatie, maar waarom moet dat met Engelse reclametaal?

Wat is er in godsnaam mis met het Nederlandse woord “reddingboei”, waarvan heel Nederland weet wat het betekent.

Beide auteurs dienen eerder verworven sterren direct in te leveren.

Reageer
gravatar

Tante Sonja, lifehack is het gebruik van betrekkelijk eenvoudige sluipwegen om de hedendaagse zeer gecompliceerde ICT de baas te zijn.

Het woord is dus geen reclametaal, maar reddingsboei vind ik ook aardig voor een andere ICT (Intensive Care Technology – Red.).

gravatar

Komt door die verschrikkelijke Belgische invloeden die op deze website al maanden voor een plaag zorgen. Gelukkig heb ik in de laatste documenten uit de NUPI-papers vernomen dat België spoedig wordt overgenomen door Quatter en Quatterse mensenrechten worden toegepast. Dus we zijn gelukkig snel van al die Belgische overlast hier verlost!!! Heb geduld, en dan schakelen we spoedig weer over op normaal Nederlands zoals wij Nederlanders dat spreken en schrijven.

gravatar

Wat een geweldig advies!
Ik dacht dat dé tip om avocado’s op rijpheid te controleren – kijk naar het pitje aan de onderkant! – de beste hack aller tijden is, maar het is de redactie gelukt met een betere te komen! Proficiat!

Kom op Sonja, niet te zuinig met de sterren deze keer!

Reageer