Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Vrouw op instagram heeft lichaam

Een vrouw op instagram heeft een lichaam. Uit haar foto’s blijkt dat zij armen, een romp, in ieder geval een hoofd en zeer waarschijnlijk ook benen heeft. Dat dit het geval is, en geen verzinsel, blijkt wel uit het feit dat zij honderden foto’s van het lichaam op haar instagrampagina heeft gezet. Experts vinden het vrij normaal. ‘Deze vrouw is zeker niet uniek in het hebben van een lichaam. Als we verder kijken op instagram zien we ook vele mannen en mensen die zich noch als man, noch als vrouw identificeren die ook allemaal aantonen belichaamd te zijn.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En toch geven de meeste vrouwen de nice guys geen kans, maar intussen wel aandacht zoeken van de testosteronbommen op Instagram. Het is een schande en een groot maatschappelijk probleem!

Reageer
gravatar

Ieder mens heeft een lichaam, maar niet iedereen heeft twee armen of twee benen. Puberale humor dus.

Bovendien is het tonen van een dame in bikini in zonnige omstandigheden, nu de zonnekracht flink afneemt en het behoorlijk kouder wordt, doemwaardig.

Daar komt bij dat het publiceren van foto’s van goedgevormde narcistische jonge meiden niet moet worden bevorderd. Het leidt tot eetproblemen, vooral bij gewone meiden.

Hiervoor stel ik geen sterren beschikbaar.

Reageer