De goedkoopste gasvervangers voor deze winter

De goedkoopste gasvervangers voor deze winter

De goedkoopste gasvervangers voor deze winter

De serie Game of Thrones wist het treffend te verwoorden: winter’s coming. En met de huidige energiemarkt zit niemand daar echt op te wachten. Gas is bijvoorbeeld niet te betalen, dus hoe komen we nu deze winter door? Wij zetten de beste en vooral goedkoopste gasvervangers op een rijtje, zodat jij onbezorgd de winter doorkomt.

Jalapeñopepers 
Goedkoop, effectief en vooral belangrijk: direct resultaat. Heb je het koud? Stop dan 3 jalapeñopepers in je mond. Zachtjes kouwen. Niet meteen doorslikken. Na 5 minuten sabbelen, tada: warm. Of heet zelfs. Tyfusheet.Tip: probeer je buik eens in te smeren met jalapeños voor extra effect.

Een warme partner
Heb je nu een koude partner? En koelt diegene het bed altijd minstens met 15 graden af? Wissel deze dan nog snel om voor een warmbloedige. De kroegen zijn weer open dus je zoektocht kan beginnen!

Benzine
Weet je wat ook lekker fikt? Benzine! Momenteel is zelfs dit stroperige goedje goedkoper dan gas, en je kunt er erg makkelijk vuur mee maken en je kunt het daardoor ook gebruiken om mee te koken. Daarbij kun je het bij vrijwel ieder benzinestation kopen. Nadeel: erg lang brandt het niet.

Ducttape
Ze zeggen altijd dat je met ducttape alles kunt fixen. Dus.

Schapendoes
Als je ligt te rillen van de kou, dan is het hemels om je lekker te begraven onder een schapendoes. De hond is langharig en toch zacht, groot genoeg om aan te voelen als een dekentje en heeft bovendien een bloedsomloop die voor constante warmte zorgt. Andere dieren die geschikt zijn om je aan te warmen: de Syrische langharige hamster (wel wat aan de kleine kant), de komodovaraan (niet al te harig, bovendien een bedreigde diersoort) en de kangoeroe (aan de zware kant).

Lachgas
Goed, je kunt het misschien niet per se gebruiken om je huis mee te verwarmen of om je gaspitje mee brandende te houden, maar het is wel lekker spul. En spotgoedkoop tegenwoordig.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *