Shutterstock / Jade ThaiCatwalk

Shutterstock / Jade ThaiCatwalk

Miss World Nederland weigert vaccinatie: ‘Wie mooi wil zijn moet pijn lijden’

Dilay Willemstein, de Nederlandse deelneemster aan Miss World weigert haar coronavaccinatie. Niet vanuit moreel oogpunt, maar “Wie mooi wil zijn moet pijn lijden”, vindt ze. 

Willemstein: “Als topmodel moet je nooit de makkelijkste weg kiezen. Je moet je juist buiten de gebaande paden begeven, wil je eruit springen. Het is bovendien keihard werken, je moet tegen een stootje kunnen en daarom moet je het ook aankunnen om jezelf ontzettend veel pijn te doen. Als dat betekent dat je wekenlang gorgelend op je buik op de IC moet liggen, dan moet je daar je hand niet voor omdraaien als je de top wil bereiken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

‘Schoonheidswedstrijden’ van juffrouwen is een soort vleeskeuring van jonge vrouwen. Het zijn meestal domme wichtjes, die niet op een aantrekkelijk gezicht worden gekeurd, maar op voldoende gebruik van verfwaren (cosmetica – Red.), de zonnebank en de weegschaal.

Juffrouw Wereld Nederland (Miss World Netherlands – Red.), die bang is voor een prikje, is het voorbeeld daarvan. Haar ware gezicht is niet te zien door het dagelijks ten miste drie uur schilderen voor de slaapkamerspiegel

Reageer