Vroeg pieken: zo heb jij voor twaalf uur al een kwade dronk

Vroeg pieken: zo heb jij voor twaalf uur al een kwade dronk

Vroeg pieken: zo heb jij voor twaalf uur al een kwade dronk

De discotheken zijn weer open. Wel maar tot twaalf uur, dus dat betekent dat je vroeg zult moeten pieken. Maar hoe krijg je nou zo snel mogelijk die echte discotheekervaring en heb je voordat de lichten aangaan al een kwade dronk?

– Vraag een vriendin mee waar je toch al ruzie mee hebt.

– Stel jezelf beschikbaar voor bellyshots op de bar, voor alle bezoekers.

– Laat je 25 uur voor aanvang testen, en probeer toch binnen te komen door rel te schoppen aan de deur.

– Smeek de hele avond bij het barpersoneel of de disco toch, please, please, langer dan 12 uur open mag blijven. Houd vol! Je bent al goed op weg naar je kwaaie dronk.

– Nodig twee van je exen uit om ‘even lekker bij te kletsen’, en vraag ze beiden waarom zij denken dat de relatie met jou is uitgegaan.

– Maak je eigen mosh pit. Werkt vooral erg goed op R&B-feestjes.

– Trek je meest ingewikkelde jumpsuit aan – liefst met een sluiting aan de achterkant – en drink zoveel mogelijk bier, zodat je om het kwartier naar de wc moet.

– Zorg dat je geen kleingeld hebt voor de kluisjes. Stop je spullen zo snel mogelijk in een kluisje van iemand die je niet kent, vlak voordat hij de sleutel omdraait. Hatsa! Van het geld dat je hiermee bespaart kun je de hele avond weigeren de toiletdame te betalen.

– Vraag bij de dj de hele avond wanneer ‘Ik ga zwemmen’ komt. Als de dj steeds chagrijniger begint te kijken: vraag het nog minstens vijftien keer en zing het lied desnoods zelf zo hard mogelijk door alle tracks heen.

– Ga in op het aanbod van een heel shady dealer op het hoekje van de straat en nodig diegene vervolgens uit in de club – waar je nog wel wat mensen kent.

– Bied jezelf aan als sleutelbewaarder van de kluisjes voor al jouw vrienden. Stop alle sleutels los in je tas en laat ‘m flink rondzwieren tijdens het dansen. Stop pas als je echt alles kwijt bent wat je lief is.

– Vraag aan de MC of je de mic mag en roast de hele zaal waar ze bij staan. Lach smakelijk om al je eigen grappen. Nog steeds geen kwade dronk? Verklaar de liefde aan die hottie waar je net een blauwtje bij liep. Stop pas als je het gevoel krijgt dat er nergens op deze wereld een plek voor je is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lisanne, schrijf een boek vol adviezen, zoals tegenwoordig heel veel jonge vrouwen doen. Adviesboeken zij “ín’. Heel weinige schrijfsels worden echt in boekvorm uitgegeven. Maar je kunt geluk hebben.

Voor de lezers van de De Speld is jouw stuk veel en veel te lang en vooral gespeend van enige vorm van humor

Dus geen sterren.

Reageer