Shutterstock / Desizned

Shutterstock / Desizned

Vrouw verft muur groen en nu zijn al haar problemen voorbij

Altijd maar moe, geen promotie krijgen op werk, relatieproblemen, een moeizaam IVF-traject: sinds Imana haar muur groen verfde verdwenen al haar problemen als sneeuw voor de zon. “Magisch.”

Imana laat foto’s zien van haar interieur. “Kijk, hier gingen m’n ouders uit elkaar. Toen heb ik al m’n meubels veranderd van rotan naar bamboe. Dat werkte nog beter dan focaccia’s bakken toen ik al m’n spaargeld kwijt was geraakt omdat de Bitcoin ineens instortte.” Imana scrollt verder door haar foto’s. “Wow, moet je deze zien! Hier had ik m’n haar super kort geknipt omdat ik m’n scriptie telkens maar niet afkreeg! Echt epic.”

Imana kijkt naar haar keuken. “Volgende week ga ik mijn kledingkast uitmesten omdat m’n hondje een open hart operatie krijgt. En daarna moet ik echt nodig m’n bestekla opnieuw inrichten. Ja, als je zo het huwelijk van je broer kan redden, dan doe je dat natuurlijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *