Studio Speld

Studio Speld

Opgelet! Dit worden de nieuwe emoji’s

Deze lente wordt er weer een reeks nieuwe emoji’s aan de collectie toegevoegd. Behalve de toevoeging van leuke nieuwe plaatjes, zoals de frikandel, de swapfiets en de naaktslak, zijn er ook enkele bestaande emoji’s aangepast.

Zo wordt onder andere het oude glas melk vervangen door een glas havermelk om de icoontjes inclusiever te maken voor veganisten en kun je binnenkort de kleur paprika kiezen die jouw voorkeur heeft. Ook de ophef rondom de mannetjeseend lijkt nu te zijn gesust doordat de makers vrouwtjeseenden hebben toegevoegd.

Verder zijn er nog wat relevante toevoegingen, zoals de coronatest-smiley. Forumland is vanaf nu officieel erkend in de vlaggencollectie en liefhebbers kunnen eindelijk gebruik gaan maken van de langverwachte vla-emoji. Op de redactie zijn we in ieder geval erg gelukkig met de komst van de oranje speld. Zal mooi staan in onze bio.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *