Shutterstock / sebra

Shutterstock / sebra

Rubriek: Hoe is het nu met…. deze rubriek?

In onze nieuwe rubriek 'hoe is het nu met…' zoeken we uit hoe het nu gaat met mensen en dingen waarvan je denkt 'goh, hoe zou het daar nu mee gaan'. Vandaag zoeken we uit hoe het gaat met deze rubriek.Het gaat helemaal niet goed met deze rubriek.

Bij het lezen van de titel werd je misschien nog wel getriggerd en bij de – ietwat mansplainerige – intro dacht je misschien ook niet direct dat het slecht af zou lopen met deze rubriek, maar toen je las dat we gingen uitzoeken hoe het met deze rubriek ging, merkte je toch al wel dat de glans er vanaf ging.

De alinea die daarop volgde was zó meta dat je eigenlijk daar al wilde afhaken. Vanwege een gevoel van verwilderde nostalgie en de nieuwsgierigheid die de mens nu eenmaal als een molensteen om haar nek draagt, besloot je toch door te lezen. Maar bij deze zin weet je het zeker: deze rubriek is helaas overleden. En het is goed zo.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Walla de vraag is natuur lijk ook hoe is het nu met sonja van de bovenburen dat vraag ik me ook al tijde af zij was al tiid de goeiste hier van de Ree Acties dus volgende keer graag aandacht voor hoe is het nu met Sonja asseblief dankjewel je weet tog

Reageer
gravatar

En hoe is het nu met de rubriek ‘Kundige Trudie’? Al veel te lang niet meer aangetroffen. En dat terwijl er allemaal levensvragen bij zijn gekomen, zoals “Door dat gedoe met de formatie begin ik aan mezelf te twijfelen, ik ben toch zelf niet een politicus in spe?”.

Reageer