Shutterstock / Julian Bohorquez

Shutterstock / Julian Bohorquez

Sasha liet haar ego los en nu is ze overtuigd van haar spirituele superioriteit

Na jaren mediteren is het Sasha eindelijk gelukt: ze heeft geen ego meer. En daar is ze behoorlijk trots op. Ze denkt dat haar verhaal mensen die nog wel een ego hebben enorm kan inspireren. “Vandaar dat ik een eigen YouTube-kanaal ben begonnen.”

Volgens Sasha is het verliezen van je ego een fantastisch gevoel. “Vroeger was ik altijd maar bezig met presteren en aanzien. Wanneer ik een succesje had dan schreeuwde ik dat gelijk van de daken. Maar nu ik geen ego meer heb, kan ik me helemaal storten op mijn Youtube-kanaal.”

Met veel medelijden kijkt ze naar mensen die nog dagelijks worstelen met hun ego. “Ik wens iedereen dezelfde vrede toe die ik nu ervaar. Je verheven voelen boven anderen is een ontzettend rustgevend gevoel”, zegt Sasha met een glimlach. “En vergeet niet om je te abonneren op mijn kanaal!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ego losgelaten maar wel bezig met vieuws op you tube. Volgens mij slaat heksje Nooitgenoeg de plank mis.. en als je toch op you tube bent, zoek dan eens op bizarre Uproar of Whitehouse live!!!!

Reageer