Glazen deur heeft stickers zodat er geen mensen tegenop lopen

Glazen deur heeft stickers zodat er geen mensen tegenop lopen

Glazen deur heeft stickers zodat er geen mensen tegenop lopen

Na verschillende incidenten, heeft advocatenkantoor Slodderma en Zn. stickers van mensen op de glazen deuren geplakt. Zo hopen ze te voorkomen dat de werknemers er niet tegenaan rennen.

De glazenwasser van het pand is erg te spreken over de stickers: “Nu hoef ik niet wekelijks gezichts afdrukken van de ramen te boenen. Het werkt uitstekend. Ik tref nu nooit meer een spartelende man in pak op de grond aan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Erger is het om tegen een gesloten deur te lopen. Winkeliers melden vaak op de deur dat de betreffende doorgang gesloten is. Bij advocatenkantoren, zoals in het voorbeeld, echter nooit en te nimmer.

Reageer
gravatar

★ + ★

Wat een geweldige eeuwenoude uitvinding haalt het stel (Lisanne en Matthijs, red.) samen van stal! Lekker kort ook.

Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat al heel lang vliegende vogels op ruiten worden afgebeeld. Dat lijkt mij ook afdoende waarschuwing voor haastige mensen en piloten.

Helaas bespreekt het tweetal niet het veel grotere risico, beklemming tussen de schuifdeuren.

Voor de moeite en voor het goede taalgebruik op “stickers” (= plakplaatjes) na, krijgen de auteurs ieder een ster van mij.

Reageer
gravatar

Ik vind persoonlijk draaideuren veel leuker. Ik kijk graag op een afstandje toe hoe mensen bekneld raken.
De grootste lol heb ik als de beknelling van een gehandicapte bejaarde vrouw gebeurt in de draaideuren van een ziekenhuisingang.

Maar nu ik er over na heb gedacht is een beknelling leuker als een reddingshelikopter in de straat landt; een ziekenwagen is ook leuk maar minder.