NOS

NOS

Drukte op de weg: in Katwijk, Bloemendaal, Scheveningen en delen van Zeeland zijn waarschijnlijk F1-races gaande

Door ongekende drukte staan de wegen richting vele kustgebieden in Nederland vol. Zeer waarschijnlijk zijn er Formule 1-races gaande op de stranden van onder andere Katwijk, Bloemendaal, Scheveningen en delen van Zeeland.

Ook op terrassen en in parken lijken vandaag Grands Prix te worden gehouden. Opvallend is verder dat er over de races geen enkele ophef is op social media.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jaap en Jan, jongens kijk eens naar de foto. Zien jullie daarop hardrijdende auto”s? Nee, auto’s bumper aan bumper van Haarlem naar Zandvoort. Allemaal van het betaalbare soort. En die zouden de Grote Prijs voor peperdure bolides gaan ophalen? Die is gek.

Reageer
gravatar

Ja verschrikkelijk! Ik pak zodadelijk een vliegtuig van Enschede, via Eindhoven en Rotterdam naar Schiphol en zoek na aankomst een plek om te demonstreren! Belachelijk! Denk aan het voortreffelijke milieu!