Shutterstock / flickr

Shutterstock / flickr

Ophefkalender bekend: kijk nu waar jij boos over gaat worden komende maand

Het zijn drukke tijden voor de ophefliefhebbers en ook de komende tijd zitten er weer veel evenementen aan te komen waar je woest over kan worden. Dus maak die agenda vrij voor de nieuwtjes waar jouw bloed van gaat koken.

5 september
Formule 1 in Zandvoort is verregend en fans zijn teleurgesteld over de gebrekkige organisatie. Weet je hoe duur die kaartjes waren?! Er is maar één man voor verantwoordelijk: Prins Bernard jr.

11 september
Booking.com blijkt de staatssteun helemaal niet te hebben terugbetaald. Weerzinwekkend gedrag van het groot kapitaal. 

13 september
Voor de liefhebbers: een privacyschandaal. De instellingen van Apple om pedofielen op te sporen via Apple Photos is helemaal niet zo veilig. Inbreuk op privacy bij honderden miljoenen mensen. 

17 september
Een sappig plagiaatschandaal, ditmaal valt Marco Borsato door de mand. De meeste liedjes zijn bedrog. 

21 september
De versoepelingen van de coronamaatregelen komen te vroeg. De zorg wordt hier de dupe van, waarschuwen alle experts. Hoe kan het toch elke keer weer misgaan?

23 september
Veel bloot in een nieuwe Netflix-serie met minderjarigen. Je hoeft de serie niet te zien, de trailer is genoeg om woest van te worden. 

27 september
Opnieuw een minister die voor een lobbyclub gaat werken. Deze keer gaat secretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer in het bestuur van BP. 

29 september
De nieuwe attractie in de Efteling is stereotyperend en nodeloos kwetsend. Heeft de organisatie geen maatschappelijke antenne? Zijn ze helemaal lijp geworden daar?!

30 september
Martijn Koning zegt bij zijn comeback bij Jinek dat de hele redactie daar nazi’s zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat hoefde niet. Als rijkste land van de EU moest Nederland 1200 miljard bijdragen. Ik had daar voor ons land alvast 200 miljard van afgehouden

gravatar

Marco borsato mag van mij volledig worden opgeheven. Ik las in de Okki van deze week een exclusief artikel over hem. Hij bestaat eigenlijk niet en pleegt daardoor al zijn hele leven plagiaat. De NUPI heeft al een onderzoek ingesteld. Dit krijgt een staartje!

Reageer
gravatar


Dit artikel kan geen plagiaat worden genoemd. De bedenker van de Ophefkalender, Marcel Steeman, is door de De Speld voor een miljoenenbedrag overgenomen van Twitter.

Twee dingen:
– Het idee is aardig, maar wel inmiddels oubollig;
– De De Speld kijkt niet in eigen boezem. Veel artikelen van de De Speld zijn namelijk voorspelbaar;
– Op 5 september zal het helaas niet regenen. Jammer want slippen geeft wat sensatie bij het doodsaaie rondjes rijden.

Dus vier sterren in mindering.

Reageer