Shutterstock / Alones

Shutterstock / Alones

Bitcoin stijgt weer, dus die vriend van jou is tóch een financieel genie

Mark (23) zag het al aankomen, hij heeft er nooit aan getwijfeld. “Ik heb het altijd gezegd, die Bitcoin gaat echt wel weer stijgen. Er moest wel weer een correctie naar boven komen.”

Na vijf jaar vergeefse pogingen om zijn propedeuse rechten te halen vond Mark zijn roeping als amateur cryptohandelaar. Hij kocht afgelopen zomer een mooi mandje Bitcoin, Ripple, Ethereum en Dogecoin, gekozen op basis van uitgebreid onderzoek. “Na het lezen van al die artikelen en honderden grafieken door te spitten bleef er maar een conclusie over: crypto gaat keihard stijgen!”

Toen begin mei bijna alle cryptovaluta instortten bleef Mark rustig. “Ik ga door dingen die daadwerkelijk gebeuren absoluut niet van gedachte veranderen, ik blijf erbij, crypto kan alleen nog maar stijgen. En ik had gelijk!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *