Shutterstock / Drazen Zigic

Shutterstock / Drazen Zigic

De leukste programma’s om met je vriend te kijken terwijl jij in slaap valt

Vind jij het ook zo heerlijk ontspannend om na een lange dag ‘s avonds gezellig samen met je vriend wat leuks te kijken, maar niet te lang omdat je anders straks maar 7 uur kunt slapen? En wordt het als je hem laat kiezen een actiefilm of sport? Niet getreurd, wij zetten ze voor je op een rij: dit zijn de leukste programma’s om je vriend te overtuigen naar mee te kijken terwijl jij in slaap valt.

Lang leve de liefde
Net zo leuk als jullie (jouw) vorige favoriete programma First Dates, maar dan korter. Een aflevering duurt nog geen half uur. Dus je kunt zonder schuldgevoel bij het eerste 24-uursgesprek in slaap vallen, want tien minuten later heeft je vriend de hele aflevering al afgekeken.

Vier handen op één buik

Kijken naar jonge meiden die zich voorbereiden op de komst van hun baby heeft kennelijk een heel rustgevend effect op je als je er zelf geen hebt. Regelmatig wordt in de aflevering er een ontspanningsactiviteit gedaan, het perfecte moment voor jou om in slaap te doezelen.

Say yes to the dress
Need we say more? Al die jurken, met al dat witte stof. Zoveel gelijkenis met je dekbed. Bij het wisselen naar de laatste jurk lukt het je nog net om wat te mompelen om duidelijk te maken dat je nog wakker bent.

Het mooiste meisje van de klas
Heerlijk die oude beelden, verhalen over vroeger en brieven van eerste liefdes. Al bij het stuk dat klasgenoten vertellen over het meisje op wie iedereen verliefd was, zak jij langzaam weg in een diepe slaap terwijl je vriend verveeld kijkt hoe de rest van het leven van iemand die hij niet kent is gelopen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *