Shutterstock: Fer Gregory / Myroslava Malovana

Shutterstock: Fer Gregory / Myroslava Malovana

Man in neerstortend vliegtuig weigert zuurstofmasker op te doen

Een 31-jarige man in een vliegtuig dat op grote hoogte ineens druk verliest, weigert zijn zuurstofmasker op te doen. Dat laat hij te midden van de biddende en gillende menigte weten. “Ik kijk wel uit met zo’n masker. Ik wil gewoon lekker kunnen ademen.”

Omdat er niemand op de man afkwam met de vraag of hij toch zijn zuurstofmasker op wilde doen, besloot hij zelf naar het personeel te lopen om ze in elkaar te rammen. “Ik ga het niet doen”, roept hij terwijl hij waggelend door het scheve gangpad loopt. “Denk even na voordat je zomaar zo’n zuurstofmasker op je klep zet! Voor je het weet moeten we de hele vlucht zo’n masker op. Jullie bekijken het maar.” 

De man hoefde niet door vier mensen overmeesterd te worden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Henk heeft gelijk. Matthijs van Rumpt en Jaap van de Venis hebben jatwerk verricht, op de foto na.

Ik kan niet verantwoorden hiervoor positieve sterren te geven. Bij hun volgend werkstuk breng ik vijf sterren in mindering.

Reageer