Beeld: Jan van Tienen

Beeld: Jan van Tienen

Mededeling: alleen gevaccineerden welkom op onze website

Korte dienstmededeling: vanaf heden zijn alleen gevaccineerde mensen nog welkom op onze website, Speld.nl. Zo houden we onze site een veilige, corona-vrije plek. Heb je gekozen om je niet te laten vaccineren? Dan willen we je vragen niet meer op de link te klikken die naar onze website leidt. Onze controlemogelijkheden zijn nog beperkt, maar we hopen dat iedereen zich gewoon aan deze regel zal houden en netjes meewerkt. Ben je niet gevaccineerd, dan graag niet klikken!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben in mijn leven minstens twintig keer gevaccineerd, waarvan dit jaar twee keer tegen SARS-CoV-2. Mag ik daarom op elk bericht van de De Speld twintig of twee keer reageren?

Reageer
gravatar

Goede zaak. Ook een verplichting tot het nuttigen van HOY-wordt en het uitsluistend bekijken van videobanden met een NUPI-sticker zouden verplicht moeten worden. Zo houden we de samenleving fijn en gezond.

Reageer