Shutterstock

Shutterstock

Kabinet neemt hard besluit: eendaagse festivals kunnen ‘misschien’ doorgaan

Het kabinet heeft vandaag leiderschap betoond door een hard, maar eerlijk besluit te nemen over de vraag of eendaagse festivals door kunnen gaan. “Misschien”, zo liet het kabinet de Tweede Kamer over het besluit weten. Het komt daarmee tegemoet aan de wensen van festivalorganisatoren. “Jullie wilden duidelijkheid, jullie krijgen duidelijkheid!”, zo licht demissionair premier Rutte het besluit toe.

Festivalorganisatoren zijn deels teleurgesteld, deels blij te weten waar ze aan toe zijn. “Je blijft maar wachten en wachten op een besluit, hangende tussen de knoop doorhakken of niet, personeel laten gaan of niet, artiesten wel of niet laten komen. Nu weten we in ieder geval honderd procent zeker wat we moeten doen: nog wat langer afwachten. We zijn blij dat deze leiders er nog zitten en nog steeds de teugels stevig in handen hebben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

★★★
Opvallend is dat de NOS, de Nieuwspaal en de De Speld alle drie iets geheel anders hebben gehoord uit de mond van de heer Rutte. Na iet-wiet-waait-weg heb ik besloten dat de De Speld de beste weergave geeft

Maar helaas geeft Jan van Tienen niet zijn eigen visie prijs, wat de lezer toch van hem verwacht.
Daarom niet meer dan drie sterren.

Reageer