Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Nieuw op MTV: 30 and Not Pregnant

MTV komt met een nieuwe serie waarbij vrouwen worden gevolgd die op hun dertigste nog steeds niet zwanger zijn. In 30 and Not Pregnant zien we ook de ouders van de vrouwen, die er stevig van balen dat ze nog geen kleinkinderen hebben.

In de eerste aflevering ontmoeten we de 30-jarige Melissa. Ze is opgegeven door een vriendin toen zij erachter kwam dat ze nog niet over kinderen nadenkt. “Wat gaat er dán in dat hoofd van haar om, als ze nu niet druk bezig is met kinderen, dacht ik.” Een vraag waar heel Nederland het antwoord wel op wil weten.

30 and Not Pregnant is een reality-serie en er zal dan ook een flinke dosis drama te zien zijn in de afleveringen. Bijvoorbeeld de ondraaglijke spanning tussen Melissa en haar ouders over de vraag ‘wanneer er nou eindelijk kleinkinderen komen’. Aan het eind van de aflevering zal Melissa onthullen of ze nu wel een baby wil baren of dat ze er nog steeds niet aan toe is. Of zal Melissa er voor eeuwig van af zien? Je ziet het binnenkort in 30 and Not Pregnant.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *