NOS

Vaccinweigeraars waarschuwen voor samenleving waarin keuzes consequenties hebben

In verschillende delen van de wereld gaan mensen de straat op om te demonstreren tegen de voordelen die gevaccineerden krijgen. Zij waarschuwen dat er een samenleving dreigt te ontstaan waarin keuzes consequenties hebben.

“De solidariteit tussen verstandig en stronteigenwijs staat onder druk”, zegt een demonstrant in Parijs. “Ik wil niet in een land leven waarin jouw individuele keuze om niet bij te dragen aan het einde van de pandemie ertoe leidt dat je de kroeg niet in mag.”

Vaccinweigeraars zijn bang voor een tweedeling tussen egoïsten en de rest van de maatschappij. “Straks mogen anderen weer hun leven leiden, enkel en alleen omdat zij geen druk op de gezondheidszorg veroorzaken. Het is in een beschaafd land onacceptabel om de gevolgen van je eigen gedrag te ondervinden”, aldus de demonstrant.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik dacht dat de zorg juist overbelast werd door bejaarden met een kwakkelende gezondheid of mensen met overgewicht. Die zijn inmiddels zijn gevaccineerd. Jongeren kwamen nauwelijks in het ziekenhuis, maar moesten wel 1,5 jaar thuisblijven. Ze hadden ook gewoon de ongezonde mensen in een lock down kunnen stoppen. Ik heb er in ieder geval wel genoeg van dikke premies te betalen voor vetzakken die in het ziekenhuis belanden. Terwijl ze gewoon hun levensstijl konden aanpassen. En inmiddels zijn de gevaccineerden dus superspreaders geworden. Wie kent het niet “Dansen met jansen”. Heineken met de commercial “the night belongs to the vaccinated”. Terwijl nu dus is gebleken dat de gevaccineerden het kunnen krijgen, kunnen verspreiden en zorgen voor nieuwe mutaties. Er doordat ze extra niezen verspreiden ze het ook sneller.

Kijk even naar het Narcolepsie Mexicaanse griep schanddaal waardoor duizenden kinderen nacrolepsie kregen, nog geen 15 jaar geleden… leer daar van. …

Reageer
gravatar

Mijn oma was 85, kerngezond en niet dik. Geveld door corona na geinfecteerd te zijn door haar kleindochter van 18.
Dus je moet niet uit je nek lullen!!!!!

gravatar

De overheid kan eigenlijk niet uitleggen waarom een tiener zich tegen de Chinese griep zou laten vaccineren met een haast vaccin. Daarom gebruiken we maar dwang. Anders verdient Appie Osterhaus niet genoeg

Reageer
gravatar

Beste redactie,

Ik heb al een tijd een complex probleem. En daarvoor is er maar één oplossing volgens de leverancier. Ik heb daar mijn hele vermogen op ingezet en mijn bedrijf voor stilgelegd. Nu blijkt die oplossing toch niet zo goed te werken als voorgesteld. Ik zit nog steeds in de penarie. Toch ben ik er van overtuigd dat dit de enige oplossing is. Want de leverancier zegt het en die is betrouwbaar en expert. Kortom, weet u de oplossing voor mijn probleem waar maar een oplossing voor is? Ik neem aan dat u mij gelijk geeft in het feit dat de geboden oplossing de enige oplossing is. En dus kan het probleem niet in de oplossing zitten.

Help, geef mij een zondebok!

Reageer
gravatar

Misschien wel interessant voor een vaccinweigeraar om te weten. Het schijnt dat wanneer je een vaccinatie heb gehad je IQ met 5 punten omhoog gaat.

Het staat op het web dus kan het best wel waar zijn.

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.

Reageer