Shutterstock / Ilyas Tayfun Salci

Nederland baalt dat het te veel besmettingen heeft om Engels coronabeleid belachelijk te maken

In Engeland zijn sinds gisteren geen coronamaatregelen meer van kracht. Compleet onverantwoord, maar helaas is Nederland nog niet in de positie om er een grote mond over te hebben. Daarvoor telt ons eigen land nog te veel coronabesmettingen.

“Ik zou het op werk nu zo graag over die domme Engelsen willen hebben”, verzucht de 32-jarige Remko. “Maar door het geblunder van onze eigen regering hebben wij geen recht van spreken. Het gaat hier helemaal niet goed. Bovendien: wat doe ik überhaupt op werk? Moeten we niet zoveel mogelijk thuiswerken?”

Ook de 45-jarige Sonda had graag even met het vingertje gewezen. “Het was in deze moeilijke periode een opsteker geweest als we even denigrerend hadden kunnen praten over die gekken aan de overkant van het kanaal. Volgens het RIVM moeten we nog een paar weken onze mond houden. Het zit allemaal niet mee.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laten we daarom maar België belachelijk maken. Dat kan altijd en verveelt nooit. Lekker die Belgische invasie hier boosmaken. Altijd lachen.

Reageer