Shutterstock / wavebreakmedia

Yes! Met de kroegen open wordt Julie eindelijk weer in haar tepel geknepen

Als de 24-jarige Julie zich door het gangpad van café De Blauwe Druif wurmt, grijpt een jongen haar zomaar bij haar tiet. Verheugd kijkt ze hem aan: “Fijn dat het weer kan hè?” De jongen lacht en knikt vriendelijk naar haar terwijl hij de gekneusde tepel uit zijn hand laat vallen.

Julie trekt zich even terug op de wc om bij te komen van alle opwinding. “Ik heb dit ongewenst aanraken zo erg gemist. Natuurlijk heb ik afgelopen tijd leuk met vriendinnen thuis kunnen borrelen, maar dat is toch niet hetzelfde. Het is jammer dat bijna alle festivals niet doorgaan deze zomer, daar doe je pas echt veel van dit soort geweldige ervaringen op.”

Als Julie even later zomaar op haar kont wordt geslagen, verschijnt er een glimlach op haar gezicht. “Yes”, denkt ze. “We mogen weer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *