Shutterstock / Studio Speld

‘Dutchie’ beweert online dat het in Nederland normaal is om jezelf ‘Dutchie’ te noemen

‘As a Dutchie I can say this is true’

De 27-jarige Jeroen heeft op een YouTube-video over Nederlandse gewoonten gereageerd. Hij laat weten zelf een ‘Dutchie’ te zijn, en dat het in Nederland normaal is om jezelf ‘Dutchie’ te noemen.

“I’m a Dutchie myself, and this is totally true”, reageert Jeroen onder een fragment over pindakaas. “Wait… Other countries don’t say Dutchie? I’m sorry for my English btw, it’s really good cuz Dutchies learn English from a very young age.”

“Dutchie here!“, reageert Jeroen vervolgens nogmaals. “No one here makes fun of me for referring to myself as a Dutchie, by the way! It’s very normal in the Netherlands, which means low country, for people to say ‘Dutchie’. I know like hundreds of people who say it all the time. So yeah. No Dutchie ever makes fun of it here, ever.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *