NOS

Vandaag verspillen we onze tijd aan…Gideon van Meijeren!

Onze kostbare tijd op aarde is eindig en stroomt als zand door onze vingers weg, maar dat laat niet onverlet dat we die tijd evengoed verkwisten. Vandaag slaan we de tijd stuk op FvD-Kamerlid Gideon van Meijeren. 

Kijk naar zijn Tweede Kamerlid-portret. Lees zijn meest recente tweets, maar zeker wel tot een paar maanden terug, bekijk fragmentjes van bijvoorbeeld een bezopen Kameroptredens waarin hij werkelijk waar alles aan Mark Rutte had kunnen vragen, en dan het meest nietszeggende uitkoos, of kijk nog eens terug hoe hij met zijn kenmerkende schrille, nare stem ‘Nikki Sterkenburg!’ roept. De dood komt voor ons allemaal, het duurt korter dan je denkt! Gideon van Meijeren, verspil er vandaag de tijd aan en voel de spijt!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *