C W Burgers Shutterstock

Wilders walgt van stroom aan Limburgse vluchtelingen

PVV-leider Geert Wilders was vanochtend niet te spreken over de grote stroom Limburgers die door overstromingen onderdak zochten in de rest van het land. “We kunnen niet iedereen toelaten”, zegt Wilders, “en Limburgers hebben toch hele andere normen en waarden dan wij.”

“Ik heb vreemde verhalen gehoord over die Limburgers”, zegt Wilders. “Voor je het weet staat heel Nederland vol met standbeelden van jongetjes die in het water plassen. Is dat hoe we willen dat Nederland eruit ziet?”

Wilders pleit voor opvang in de regio. “Je moet natuurlijk niet hebben dat al die Limburgers boven de Waal aanspoelen in een bootje, terwijl ze hun hele hebben en houwen hebben achtergelaten in het zuiden. Ze bezetten alle logeerkamers door het hele land, Nederland is vol! Waarom neemt Denemarken geen Limburgers op?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee nee..dit kan écht niet Geert.
Over wie hebben we het eigenlijk? De nederlander die toevallig in geyroffen Limburg wonen?
Of… een handje vol azc mensen.
Die NEDELANDESR limburgers moeten wel geholpen worden. Vind je een ander accent een probleem? Jij komt zelf uit Limburg .. toch?
Dit is pursang.. eigen volk éérst.
Dus zie ikde paralel niet tussen azc en eigen volk eerst.

Reageer
gravatar

Nou hier in de Achterhoek zijn ze niet welkom! Stuur ze maar naar Belgie. Past qua cultuur beter.

Ik ben de ECHTE Erno trouwens. Die met het vlaggetje is een nepperd. Belgische internettrollen die erop zijn gericht mij onderuit te halen. Maar dat gaat jullie niet lukken. Wij Achterhoekers zijn strijders!

Reageer
gravatar

Achterhoek moet ik trouwens even uitleggen.
Is bij Kortrijk, en dan de hoek om, en dan alsmaar rechtdoor.
Het staat op geen enkele kaart.
Maar er is hard gestreden in de 1e wereldoorlog.