Shutterstock/Kathy Hutchins

Richard Branson vanuit de ruimte: belastingen zijn hier nog lager

Miljardair Richard Branson heeft afgelopen weekend met succes de ruimte weten te bereiken. In een verklaring heeft hij toelichting gegeven waarom hij graag zo snel mogelijk die kant op wilde gaan: buiten de dampkring zijn de belastingtarieven nog gunstiger.

Branson: “Het meeste geld sluis ik weg via de Maagdeneilanden natuurlijk, met wat rekeningen in Zwitserland, kom je dan een heel eind om bijna geen belastingen te betalen. Maar ik ga me nu gewoon inschrijven op deze komeet, want box 3 hebben ze hier echt nog nooit van gehoord.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In zowel de ISS ( International Space Station, red.) als in de Tiangong (Chinees ruimtestation, red.) hangen veelgebruikte brievenbussen voor de (m)aanzichtkaarten aan de geliefden van de astronauten.

Beide ruimtestations bevinden zich met hun brievenbussen op meer dan 350 km hoogte. Maar Richard Branson kwam niet verder dan 80 km met zijn ruimtescheepje.