Shutterstock / 2p2play

Boris (24) moet poepen maar zijn telefoon ligt net aan de oplader

'Zonder telefoon heeft het weinig zin natuurlijk'

Een flinke oefening in wilskracht en sluitspiercontrole: Boris moet ontzettend nodig poepen, maar heeft net zijn lege telefoon aan de oplader gehangen. Daarom stelt de 24-jarige inwoner van Haarlem zijn toiletbezoek nog een poosje uit: "Als ik niet op mijn telefoon kan kijken, wat heb ik dan in godsnaam op het toilet te zoeken?

'Hoewel het water hem aan de lippen staat ('hij geeft al kopjes') weigert Boris toe te geven aan de primitieve drang van zijn endeldarm: 'Ik zweer je op het graf van mijn moeder: de eerste keutel valt pas zodra ik Instagram heb geopend'.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boris is niet met vakantie, maar de beeldredactie heeft niet goed opgelet bij de keuze van een passende foto. Bovendien is het mobieltje niet van Boris.